Cea mai lungă zi din an, cel mai scurt program de muncă. Pe 21 iunie, hai să fii #GataLa4!

Cea mai lungă zi din an, cel mai scurt program de muncă. Pe 21 iunie, hai să fii #GataLa4!

Time managementul și productivitatea merg mână-n în mână prin articolele și cărțile de profil. De scheme și sfaturi pentru buna gestionare a timpilor de lucru nu ducem lipsă, dar factorul-cheie în această ecuație, dragă workaholicule publicitar, este de fapt motivația. Supusă maxim erodării în condițiile lui "all work and no play".

O știu și șefii tăi, o știi și tu: dacă dai totul la birou, tot atâta viață îți trebuie pe lângă, chiar dacă uiți să ți-o mai treci în calendar. În sprijinul memoriei tale (neoptimizate pentru timpul liber) a aterizat anul trecut prima ediție a mișcării #GataLa4, inițiată de Red Bull, când în cea mai lungă zi din an, îți luai angajamentul de a termina toată treaba până-n 4, ca să te concentrezi (șoc!) pe timpul propriu, petrecut cu amicii sau cu tine însuți. 

Misiunea de a-ți susține productivitatea pentru a te ancora ferm în viața de după birou continuă pentru Red Bull și-n 2018. Pe 21 iunie, când vara ne inundă cu lumină fara să-i pese că-i abia joi, Red Bull ți-a pregătit o serie de activități pentru care merită să faci cumva să fii #GataLa4: un concert E.M.I.L. se întâmplă la Food Circus, chiar în Pipera, la World Class te așteaptă clase de yoga gratuite, iar perindându-te pe la terasele din Control, Energiea și Expirat, vei fi primit cu lauri, muzici și cocktailuri pentru sufletul tău. 

Dar, atenție! Dacă-ți amintești de prima ediție, știi deja că nu ești singur în cursa asta a productivității cu scop nobil: toate companiile care se alătură sărbătorii timpului liber al angajaților primesc doze de energie de la echipele înaripate Red Bull, ca toate task-urile să fie îndeplinite cu brio în deadline. Iar pentru că au ochiul format să recunoască importanța recreerii în bunul mers al trebilor profesionale, fiecare companie își va vedea logo-ul într-o secțiune specială, pe redbull.ro/gatala4.

Nu-ți mai rămâne decât să iei o bucată de ambiție, să mergi la șefi și să le comunici că ai găsit o zi de pus în calendarul companiei, chiar dacă nu e națională.

Apoi, pe 21 iunie de la 4 după-amiaza, ia-i de mână și setați-vă ca destinație viața de după meetingurile din care nu puteți lipsi, call-urile unde trebuie să fiți în peisaj, prezentările bibilite pentru fiece client și evenimentele profi musai de bifat. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune



Branded


Related