Incredibilii s-au reunit la avanpremiera Incredibilii 2

Incredibilii s-au reunit la avanpremiera Incredibilii 2

Spațiul Cinema City Cotroceni a fost incredibil de animat aseară la avanpremiera filmului „Incredibilii2”. Peste 300 de invitați au trăit la maxim aventurile familiei de supereroi, cei mici având posibilitatea de a viziona filmul pe cel mai mare ecran din țară la sala T IMAX.

Efectele speciale, sunetul, scenele dinamice și acțiunea supereroilor i-au captivat pe cei prezenți.

Incredibilii Bibi Oficial, Adina Halas, Mihai Găinușă, Ioana Blaj, Livia Dilă, Ana și Virgil Stănescu, Alice Năstase, Daniel Nițoiu, Andrei Leonte, Kamara, Dorin Chioțea, Cristian Grețcu au fost prezenți alături de bloggeri și influențatori la avanpremiera filmului și s-au bucurat de atmosfera specială a evenimentului.

„Filmele ne ajută să evadăm din propria viață prin povești. Povești care ne fac să trăim experiențe și vieți de care noi nu avem parte ”aici și acum”. Însă filmele, pentru a fi complete, cer participarea spectatorilor. Iar noi căutăm permanent modalitățile cele mai eficiente de a fi prezenți în rândul publicului - țintă. Căutăm să fim conectați cu specialiștii din industria de film, cu presa de specialitate, cu bloggerii și influențatorii momentului și să-i facem parte din povestea noastră. Iar avanpremierele de film sunt un prilej perfect de a interacționa cu iubitorii de film.” a spus Raluca Zamfir (Manager Partner, RAN Events).

 

Scris și regizat de Brad Bird și produs de John Walker și Nicole Paradis Grindle, filmul „Incredibilii 2” atrage și prin muzica compusă de premiatul compozitor Michael Giacchino.

Filmul „Incredibles 2” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 27 iulie 2018, în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (subtitrat), 4DX 3D (dublat) şi Dolby Atmos. 

 

Echipa Forum Film a fost formată din Andreea Zidaru (General Manager) şi Patricia Călugăru (Marketing Coordinator).

Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related