În câteva zile o vom putea asculta pe Robin Wright în cadrul IAA Global Conference ”Creativity4Better”

În câteva zile o vom putea asculta pe Robin Wright în cadrul IAA Global Conference ”Creativity4Better”

Agenda #Creativity4Better este acum disponibilă.

Doar câteva zile ne despart de unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru creativii, din diferite domenii, din țară și din străinătate: #Creativity4Better. Evenimentul va avea loc între 2 si 3 octombrie la TNB, iar anchor speaker va fi nimeni alta decât Robin Wright. 

IAA Global Conference ”Creativity4Better” reunește peste 20 de speakeri de talie internațională, profesioniști de top din toate ariile în care creativitatea poate fi o forță care are puterea să impulsioneze schimbarea în mai multe domenii, precum: educație, tehnologie, comunicare, sustenabilitate și business.

Teatrul Național București îți va deschide porțile pe 2 și 3 octombrie, începând cu ora 8:00, pentru a primi peste 900 de oameni ce cred cu tărie că Bucureștiul poate deveni un Hub al Creativității.

Prima zi începe în forță cu Marian Goodell, membru fondator și președinte Burning Man, unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri de pe mapamond. Vă invităm să-i fiți alături pentru a afla cum creativitatea conectează oameni și poate transforma un deșert într-un oraș-festival cu o continuitate de peste 30 de ani.

Tim Kobe va prelua ștafeta și va inspira publicul cu o prezentare axată/cu focus pe designul experiențial într-o eră a progresului rapid. Omul care a lucrat îndeaproape cu Steve Jobs și acum menține trendul în tehnologie alături de Tim Cook vine în București pentru a vă răspunde la întrebări.

Întreaga zi va fi foarte valoroasă pentru că cei doi sunt succedați de o serie de profesioniști de top, fiecare dintre ei vizitând pentru prima dată România.

Fie că vorbim de Christina Keller ce va prezenta un nou concept “Creative Curiosity – How Technology Drives Powerful Ideas”, de Robbie Douek care ne va introduce în lumea gamingului, de Tal Ben- Shahar, Profesorul de Fericire, care a reușit să creeze cel mai iubit curs de la Harvard, ori de Oobah Butler, jurnalistul britanic reumit pentru farsele făcute la TripAdvisor sau Fashion Week, prima zi a conferinței va aduce suficientă inspirație cât să transpună creativitatea din viața de zi cu zi în mediul de lucru și viceversa pentru a produce schimbări durabile.

Cea de-a doua zi începe cu Alexey Sorokin, Local Organizing Committee CEO 2018 FIFA World Cup Russia, CEO-ul care s-a asigurat că cel mai mare eveniment sportiv al planetei - campionatul mondial - se desfășoară la cele mai înalte standarde. În cadrul conferinței, acesta ne va împărtăși care au fost cele mai interesante provocări ale organizării de evenimente sportive, dar și modul în care a utilizat creativitatea pentru a le rezolva.

Conferința se va încheia cu nimeni alta decât Robin Wright, una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, atât pe scenă cât și în afara ei. Este un exemplu de creativitate pentru o lume mai bună, mai plină de înțelegere, compasiune, dar și productivitate și curaj.

Conferința Globală IAA are loc cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic și SGG.

Mulțumim partenerilor Conferinței Globale IAA ”Creativity 4 Better”: Medlife, BBC.com, Coca-Cola, Kaufland, Ursus Breweries, Telekom, Google, Banca Transilvania, Nespresso, Țiriac Auto și Mercedes Benz, Promenada, Sâmburești. Mulțumim, de asemenea, tuturor partenerilor media și celor care ne susțin în acest demers de a transforma Bucureștiul, pentru două zile într-o capitală a creativității.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related