Argint pentru Igor Pogorevici / GAV la Young Drummers (Golden Drum)

Argint pentru Igor Pogorevici / GAV la Young Drummers (Golden Drum)

Câștigătorul de anul acesta al argintului în secțiunea Young Drummers/Golden Drum (tineri creativi sub 30 de ani) este Igor Pogorevici, Jr. Art Director GAV, cu lucrarea Musical Landscape.

Tema a fost crearea unui poster ce promovează orașul Piran din Slovenia, pe baza briefului “Orașul lui Giuseppe Tartini”, un talentat violinist și compozitor. Igor a dus provocarea dincolo de brief, adăugînd execuției o componentă digitală – completarea imaginii din poster cu o interacțiune prin Shazam, imaginea orașului fiind schimbată de acțiunea mobile user-ilor prin acordurile piesei lui Tartini, Devil s Trill Sonata.

“Este primul meu concurs internațional din industrie, așa că premiul ăsta înseamnă foarte mult pentru mine. Multumesc mentorilor pentru îndrumare și colegilor pentru susținere. La mai mult și la mai mare” a declarat Igor, tânăr art director din Chișinău, care s-a alăturat echipei GAV la sfârșitul anului trecut.

 

”Nu există sentiment mai mișto decât să crești oameni tineri, să-i vezi cum evoluează și încep să “dea goluri”. Brieful de anul ăsta Young Drummers nu a fost deloc unul ușor, astfel încât mă bucur că Igor și-a setat sensibilitatea creativă pe maxim și a câștigat argintul, după ce a avut două lucrări shortlistate. În momentul de față echipa GAV este o rara avis, o combinație de oameni cu superexperiență și tineri care se dezvoltă și confirmă” spune Predu, directorul de creație GAV.

 

Pe lângă diplomă și felicitări, Igor va primi din partea organizatorilor biletele de intrare la festivalul Golden Drum din 2019.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related