Ziduri. Dintre noi și ceilalți, dintre societate și oameni, dintre normalitate și normalitate

Ziduri. Dintre noi și ceilalți, dintre societate și oameni, dintre normalitate și normalitate

Daca am da curs prejudecatilor, un sfert din populatie ar trebui tinuta intr-un sanatoriu. Pentru ca una din patru persoane sufera de-a lungul vietii de o forma a unei boli psihice.  Se poate intampla oricui din jurul nostru, noua, familiei sau prietenilor, spune Amedeea Enache Director Executiv Fundatia ESTUAR. Dar cum lupti cu aceste prejudecati? Si, mai ales, de unde incepi?

Incepi cu educatia tinerilor. Si poti sa ajungi la ei prin muzica. Asa cum au facut fundatia condusa de Amedeea si Catalin Rulea, de la Creative Laboratories, prin videoclipul The Mono Jacks, ”Acum incepe totul”, despre zidul dintre eu și celălalt. Video-ul face parte dintr-un proiect mai mare, Video Content, prin care Cătălin vrea să aducă conținut real în lumea videoclipului și a făcut asta deja cu Luna Amară, Toulouse Lautrec, Pixels, Coma, Grimus în colaborare cu Salvaţi Copiii, Samusocial, Carusel şi Estuar, studiind problemele pe care aceste asociaţii le abordează.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related