Începe ediţia a VI-a !MPRO: Familia 2.018

Începe ediţia a VI-a !MPRO: Familia 2.018

Astăzi, miercuri 7 noiembrie, la orele 18.00, începe cea de-a 6-a ediție a Festivalul Naţional de Improvizaţie - !MPRO. Această ediție se va desfăşura în perioada  7- 11 noiembrie la Teatrul Național București – sala Media.

În prima seara de Festival trupa ImproFun, aflată la debut, s-a inspirat din filmul “Four Rooms” pentru spectacolul lor “Improv Hotel”. După ei urmează veteranii de la Backstage Boys, și duo-ul format din actorii Bogdan Untilă și Adriana Bordeanu - și asta e doar prima seară!

Săptămâna aceasta puteți vedea spectacole cu atmosferă de sufragerie, sau dimpotrivă foarte dinamice, muzicale, în engleză sau cu călătorii în timp - toate create pe loc, pornind de la ideile spectatorilor.

„Secțiunea Experimentală a început deja de 2 zile, iar improvizatorii sunt foarte încântați de trainerii americani și de abordarea lor pentru pregătirea spectacolelor de vineri și sâmbătă. Mă bucură mereu să văd cum improvizatori din diverse trupe colaborează pentru astfel de proiecte, practic, cum comunitatea de improvizatori devine mai puternică” spune Monica Anastase, director artistic al Festivalului.

 

Biletele pentru fiecare dintre cele 20 de evenimente, abonamente de o zi, dar și abonamente pentru întreg festivalul pot fi în continuare achiziționate online sau la Teatrul Național București în zilele de festival, în limita locurilor disponibile.

!MPRO este organizat de Asociația Tam-Tam și sponsorizat de Hochland, Drumul Taberelor şi UPC.

Parteneri: Improvisneyland, UNATC, Improteca, Artist Cafe, Lente, Hidden, Ursus, Kfea, Aqua Carpatica, Mojo Club

Parteneri media: Tanănana, IQads, SMARK, Ager Pres, iQool, ASER, Land of Oz, City Grill, ASER, PRIME România

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related