Intre Black Friday si White Monday a fost un weekend

Intre Black Friday si White Monday a fost un weekend

Un weekend in care am avut timp sa ne schimbam cauciucurile, sa ne facem planuri, sa citim. Si sa adunam cele mai importante si amuzante reactii la Sfanta Sarbatoare a Black Friday-ului. Apropo, idee de carte: o lume in care 350 de zile pe an este Black Friday, iar in restul, sunt reduceri. Motto: ”Vrei reduceri? Cumpara acum, pana nu vine Vinerea Neagra, ca stii bine cat dureaza”.

Aceasta distopie este, desigur, o glumita vizavi de faptul ca magazinele online au obiceiul de a creste preturile ca sa aiba de unde sa le scada. Este ceea ce fac oamenii inca de cand exista comertul. Insa capitalismul, cu tot ansamblul sau actual, ne da senzatia ca noi is toate. Nu-s. Doar uluiala noastra si prostia isi primesc restartul, de la o generatie la alta. 

Oricum, Dragos Stanca a facut bine ca l-a chemat in emisiune pe CEO-ul eMag, Iulian Stanciu, ca sa limpezeasca lucrurile: sunt reducerile alea pe bune sau nu? Evident, nu a limpezit nimic. Dar nu-i bai, aici e ca atunci cand te duci la sala: nu rezolvi nimic, insa numai faptul ca ai bifat antrenamentul, exercitiul iti da acea doza de incredere pentru care ai decis sa slabesti in the first place.

 

Insa noi ne-am adunat aici nu doar pentru raspunsuri, ci si pentru intrebari. Pentru reactii si mesaje cu miez. Poftiti la ele, cat sunt inca... ma rog, erau calde inainte sa ninga.

Incepem cu un Apple mai ieftin.

 

Anii 80, Black Friday pe viata si pe moarte, gen.

 

 Live and let love.

 

S-au gasit bitcoini la populatie.

 

Minoritarii au prins curaj zilele astea.

Facem politica iar. Sorry.

 

Sorry!!!

 

Ah, si nu uitati sa votati, cetateni!

 

Doi lei grei.

 

Glume cu apostoli, asta ne mai lipsea.

Timpul costa!

 

Mno, hai ca se mai si aliniaza astrele, din cand in cand. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related