Ogilvy grup Romania are un nou Head of Country

Red Cell si 141 vor opera sub umbrela Ogilvy grup Romania
Manuela Necula este noul Head of Country al Ogilvy grup Romania. Ea a fost numita in cursul acestei saptamani de catre reteaua Ogilvy pentru a prelua conducerea grupului romanesc de comunicare.

Manuela aduce cu sine o experienta de 9 ani in domeniul comunicarii, dintre care opt ani de activitate intensa in cadrul D'Arcy Romania in calitate de Client Service Director si membru al Consiliului director. In aceeasi perioada, Manuela Necula a condus timp de cativa ani, si divizia specializata in comunicare medicala a agentiei, Medicus, tot ea fiind aceea care a pus bazele filialei D'Arcy din Republica Moldova. Anul trecut, Manuela a facut parte din juriul festivalului EFFIE New York, iar in acest an va repeta experienta ca membru in juriul Euro EFFIE. In ultimele 14 luni Manuela Necula a fost Deputy Managing Director Red Cell si 141 Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated