Întoarcerea celebrei Mary Poppins – filmul potrivit la momentul potrivit

Întoarcerea celebrei Mary Poppins – filmul potrivit la momentul potrivit

Cea mai aşteptată premieră a anului 2018, „Mary Poppins Returns / Mary Poppins revine” – o continuare spectaculoasă a clasicului film Disney din 1964 – a avut proiecția în avanpremieră la Cinema City, alături de foarte mulți invitați.

„Singurul drum e în sus, tot mai sus” – acestea sunt vorbele celebrei actriţe Angela Lansbury, cu care se încheie noua ecranizare a uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile, care a aterizat recent în topul favoritelor pentru viitoarele premii Oscar.

Invitații la evenimentul de lansare a „Mary Poppins revine” s-au bucurat de set-up-ul foto și de energia locului. Și-au dat frâu liber emoțiilor, alături de cei mici, Giulia Anghelescu, Andreea Perju, Ioana Blaj, Maria Radu, Laura Fronoiu, Vitalie Cojocari, Dorin Chioțea, Ana și Virgil Stănescu, Maria Andreea, Bogdan Muzgoci, Alexandra Bădoi, Ana Barbu, Alex Zamfir, Bianca Ioniță, Oana Coșbuc, Simona Țăranu, Mădălina Anea, Dalma Kovács, Anca Sigartău, Steliana Balacianu, Costina Cheyrouze, Nour, Cristian Faur și nu numai.

 

"Mary Poppins este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul Disney, iar noul film ne-o readuce în prim-plan pe dădaca britanică, amintindu-ne de spontaneitatea copilăriei. Filmul ne-a inspirat și entuziasmat, astfel că am creat o activare care a readus zâmbetul pe buzele tuturor celor implicați. În plus, am amplificat mesajele cheie ale filmului cu ajutorul celor din media, dar și din comunitatea de influențatori cinefili. Urmărind această producție specială, am (re)intrat cu toții în acea lume magică, care ne-a făcut să credem, cu adevărat, că totul e posibil, chiar și imposibilul", a spus Patricia Mihail (PR Director RAN Events).

 

 

În regia lui Rob Marshall și plecând de la un scenariu original semnat de David Magee, noua producție marca Disney îi are în distribuție pe Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Pixie Davies, Nathanael Saleh, alături de Colin Firth și Meryl Streep.

Trailere „Mary Poppins Returns”

Producţia în sine nu a fost deloc uşoară, mai ales că Marshall a avut în plan nu numai o poveste nouă, ci şi noi cântece. A şi insistat ca animaţiile să fie desenate de mână pentru a crea sentimentul de epocă şi a cultiva un anumit tipar de nostalgie. Pentru aceasta, a apelat la animatori ai Walt Disney Animation şi Pixar Animation, unii dintre ei revenind de la pensie special pentru acest proiect.

Filmul „Mary Poppins Returns” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera la cinema pe 21 decembrie 2018, în variantă subtitrată și dublată. Biletele s-au pus deja în vânzare în cinematografele partenere.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related