[Weekend Watch List] România pe YouTube

[Weekend Watch List] România pe YouTube

A fost treaba aceea cu Selly, acum vreo două săptămâni, care a împărțit sufletele și nervii internetului în două. Că de ce să se scrie despre el, combinat cu cine este Selly, combinat cu mrrr și brrr și vai și of și ba nu. Dar apoi s-au auzit manele la Gopo și discuția despre elitism și masă a degenerat, iar cei care împart cultura în cutiuțe și aerul rarefiat al intereselor înalte în borcane scumpe au continuat cu ba nu, ba da, ba tu, ba el.

Noi rămânem totuși pe YouTube, unde este loc și de Bach și de Selly și de Harari și de Zizek și de pisici care fac baie. Și printre toate astea, facem o călătorie prin YouTube-ul românesc, unde se întâmplă chestii mișto, inteligente, amuzante, filosofice, absurde sau naive despre tehnologie, viață, dezvoltare personală, istorie, fapte, sens și realitatea care ne înconjoară.

De exemplu, emisiunea lui Dragoș Stanca, Upgrade, e toată aici, iar temele variază de la vloggeri și idolii noii generații la marketing politic și democrație digitală:

 

Zaiafet are multe chestii mestecate pe înțelesul tuturor, de la Sadoveanu la Amazon sau întrebări filosofice de genul Cum să devii cine ești:

 

În aceeași zonă e și TopOpt, al lui Paul Lungu: informație, divertisment și cultură generală:

 

Cristian Dascălu a lucrat la Google si Facebook, a locuit in Elvetia, Anglia, America, s-a intors in Romania si povesteste despre viata lui si ce a invatat cat a stat sub soare: 

 

Sucre vorbește multe despre seriale, filme și supereroi:

 

Pe cei de la Sector 7  îi știți probabil: se ocupă cu umorul și absurdul:

 

3Chestii se ocupă tot cu umor și absurd minimalist românesc:

 

Avem și animații la DoiDegeaba:

 

Și de la CreativeMonkeyz:

 

Jimmy Hex se ocupă cu lucruri incredibile dar adevărate:

 

Recent, un vlog al Aluzivei a fost extrem de popular în feedurile de Facebook: e despre experiența ei la Digi24 și cum și-a dat demisia în direct

 

Andrei Terbea e doar un băiat care se uită la lucruri:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related