PR Forward 11: Lansarea ta în Comunicare

PR Forward 11: Lansarea ta în Comunicare

PRIME România vă invită la evenimentul de lansare a revistei PR Forward numărul 11: Lansarea ta în Comunicare. Pe 1 aprilie 2019, puneți-vă centurile și haideți să pornim într-o călătorie prin universul Comuncării, începând cu ora 18:00, la Palatul Universul - Mezanin (Actor Ion Brezoianu 23-25).

Ajunși la numărul 11, ne-am lăsat inspirați de lansarea navetei Apollo 11, prima navetă ajunsă pe Lună. Am decis să ne axăm pe procesul de construcție a unei idei, de la schița sa până la punerea ei în practică. Astfel, arătăm secretele unei „aselenizări” de succes în domeniu.

Bazându-ne pe acest concept, am invitat la eveniment oameni care să ne povestească despre „lansarea” lor în domeniu și despre traiectoria pe care a avut-o cariera lor până în prezent. De la activitatea de PR, la munca în Publicitate și până la cariera de vlogger sau blogger, invitații noștri sunt pregătiți să împărtășească din experiențele lor inedite.

Printre persoanele care au urcat la bordul navetei noastre se numără Raluca Zamfir, care ne va dezvălui secretele din spatele unor campanii de succes și ne va vorbi despre „viața în agenție”. De asemenea, Sabina Baciu ni se alătură în călătorie, pentru a ne povesti cum poți îmbina Comunicarea cu tărâmul cultural și să obții rezultate spectaculoase. Universul Instagram îi revine lui Adrian Dan, care ne va povesti despre strategia din spatele unui content de calitate. YouTube-ul este o lume complexă, unde găsești tot ce ți-ai putea imagina și chiar mai mult. Despre cum să supraviețuiești într-o asemenea lume, vorbim cu Horia Sârghi (Zaiafet). Cine credea că elementele tradiționale românești nu se mai încadrează în tabloul actual al modei, s-a înșelat: Antonia Negrău este cea care a contrazis acest mit, dând naștere proiectului „Aceeași Mărie”, despre care ne va povesti chiar ea la eveniment. Nu în cele din urmă, Cristian Florea ne va spune povestea din spatele unui blog reușit și ce l-a determinat să rămână fidel proiectului său, în ciuda noilor mijloace de a crea conținut și de a-ți crea o comunitate. Revista va fi disponibilă online, începând cu data de 1 aprilie 2019.

 

Cum participi?

Pentru a te înscrie la eveniment, trebuie să trimiți un mail la adresa [email protected],  în care să precizezi numele complet și numărul de telefon.

Invitații vor avea parte de numeroase surprize, pe care le-am pregătit alături de partenerii noștri. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pentru lansarea numărului 11 al revistei PR Forward am fost susținuți de următorii sponsori: Palatul Universul - Mezanin, TipoMedia, PepsiCo, Coolori.ro, AWAKE, Popsockets, Yankee Candle, SPrint Box, Party Center, Ethic Wine, Curtea Veche publishing Publishing, Caricaturalia, Artmaniacs, Clever, precum și de următorii parteneri media: inOras.ro, Live PR, IQads, IQool, Advertising4u, Re-star.ro, Ze List, Iubesc Studenția, PRwave, Stiri ONG, vinsieu.ro, Going Out, probucuresti.ro, Bucharest-Guide.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related