Şi ţop cu politica în balcon

Şi ţop cu politica în balcon

Campanie electorală, fraţilor, până pe 26 mai, când vă îndemnăm să mergeţi să votaţi cum ştiţi voi mai bine. Am scris şi noi despre aventurile candidaţilor la europarlamentare, în două episoade (1 şi 2), dar adevărul e că în afară de nişte photoshop chinuit, afişe false, poze din alte ţări şi mashuri patriotice, campania nu prea s-a simţit. Singura chestie care a ieşit puţin din comun şi plictiseală a fost bunica lui Mircea Bravo, pe care vă sfătuim să o ascultaţi.

Aşa e politica în România. Asurzitoare, cerşetoare de atenţie şi consumatoare de energie în restul timpului şi liniştită în timpul campaniei electorale. Dar, cel puţin, e generoasă cu materialul de glume şi referinţe comune pentru branduri care vor să se bage în conversaţie. Şi din ce în ce mai multe vor.

Hornbach face şi el cu ochiul înspre alegători, din balcon (văzut la Claudiu Petria pe Facebook):

Iar Raul Gheba comentează puţin distanţa dintre intenţia bună şi realitate: "Orice balcon merita mai mult. Mai putin alea 4 pe care le-am acoperit noi cu mesh-ul".

Orişicum, pe 26 mai, orice român merită mai mult.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related