Tot ce ajuta la idee, capitolul suport palpabil. Esti invitat la How It's Printed, editia a doua

Tot ce ajuta la idee, capitolul suport palpabil. Esti invitat la How It's Printed, editia a doua

In 2019, in timp ce toti ne dam pe digital, consumatori si branduri deopotriva, neconventionalul si palpabilul se asociaza tot mai bine intre ele. Iar creativitatea pe felia palpabilului, atunci cand e, pare a fi mai de impact: ideea se desfasoara in contact direct cu consumatorul, utilizarea suportului adoptat poate fi surprinzatoare si extrem de memorabila, plus ca totul e mai asumat (pentru ca nu dispare pentru totdeauna la un scroll mai hotarat).

Sa te joci creativ cu media palpabila nu e chiar asa usor daca nu-i stii, destul de clar si precis, posibilitatile: in ce fel se poate printa/imprima/grava, cu ce echipamente, pe ce materiale, ce loc de experiment exista intre toate procesele astea. Daca preferi sa-l intrebi pe Google despre toate tehnicile tipografice, iti dorim succes si, mai ales, rabdare.

Alternativa e sa iei o pauza de la ecrane pentru a intelege palpabilul la modul practic, cum s-ar spune. Pentru asta esti invitat sa pasesti in pragul portilor deschise Agrafa Print (Dragoș Voda 44-46) in zilele 28-30 mai, cand se intampla evenimentul How It's Printed, ajuns la editia a doua.

La prima editie Agrafa Open Days - How It's Printed au participat anul trecut peste 200 de oameni de marketing, antreprenori si viitori antreprenori, oameni de productie si furnizori de echipamente din Bucuresti si din tara. Cu interesul si feedbackul neasteptat de pozitive, turul ghidat al tipografiei cu toate masinile puse in functiune se intampla din nou.

La fata locului te asteapta prezentari si demonstratii ale tehnicilor de personalizare si fabricare de produs, vei intelege tehnologiile din spatele lor, vei putea intreba orice iti trece prin cap si iti vor raspunde membrii departamentului de productie Agrafa. Tot ei te vor ghida si catre o serie de proiecte speciale realizate pana acum cu sprijinul Agrafa, pentru a te inspira in urmatoarele proiecte, briefuri ori materiale promo.

 

Dupa ce te-ai lamurit, tipografia vine dotata si cu o gradina, care va fi aprovizionata cu bauturi la rece si diverse surprize personalizate - la care vei participa chiar tu. Si foarte probabil este ca, ulterior, mintea sa-ti alerge mai inspirat din palpabil in digital si inapoi.

How It's Printed #2  are loc pe 28, 29 si 30 mai, in intervalul 14.00-20.00. Poti ajunge oricand, doar un RSVP pe-aici ar mai trebui.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related