#GeorgeStreetArt. Un Upgrade cu drag, pentru Bucuresti

#GeorgeStreetArt. Un Upgrade cu drag, pentru Bucuresti

[UPDATE #2] Se apropie. Stati, de fapt, nu doar ca se apropie, e deja aici. Lansarea #GeorgeStreetArt are loc maine, 6 august, de la 6 PM, fix ora la care traficul se mai intensifica in zona Pipera. Doar ca, de data asta, griul a parasit de tot privelistea, dupa cum se poate observa si din ultimele update-uri ale lui George de pe Insta.

Artistii au lucrat zi si noapte pentru ca podul Aurel Vlaicu sa prinda viata, nu doar grafica, ci si augmentata. Iar totul va lua forma maine, pe un soundtrack oferit de Moonlight Breakfast si Vinyl, Rum, Tapas & Wine (VRTW). Hai sa vedeti ce iese:

 

[UPDATE] Intre timp, in Bucuresti: inca o secventa a Upgrade-ului zonei Pipera, pe care cei iesiti din birourile locului o pot vedea cu ochii lor. Pentru toti ceilalti, update-urile in avanpremiera continua sa vina de la @GeorgepeInsta. Mai jos, un work-in-progress pe unul dintre stalpii podului Aurel Vlaicu, prin care ni se confirma: galbenul bate griul in orice circumstanta urbana.

Invitatia se mentine: cu muzica de la Moonlight Breakfast si Vinyl, Rum, Tapas & Wine (VRTW), lansarea celei mai mari galerii de arta stradala augmentata are loc peste fix o saptamana.

 

 

Textul original

Oricat de usor ne-am putea adapta, caniculele urmate brusc de vremea tomnatica ne ating si ne bulverseaza in timp ce, momentan, traim un Bucuresti de vara; nu ca ar duce lipsa de evenimente, dar mediul pare totusi amortit. Nu peste tot, insa.

Intr-o zona anume a capitalei, activitatea e intensa, si pe timp de zi, si la ceas de seara. Ce forte s-au adunat la finalul molatic al lui iulie prin Bucuresti, intrebati? Unele artistice, care pun griul la respect si aduc culorile in stapanire absoluta asupra unui teritoriu recunoscut pentru circulatia intensa si peisajul mai industrial - putin ofertant pentru buna functionare a spiritului uman.

In zona podului Aurel Vlaicu din Pipera, strabatuta in lung si in lat de siruri de oameni iesiti din metrouri sau condusi de masini mergand spre locuri de munca - dupa caz, in cladiri la fel de gri - s-ar parea ca designul infloreste si joaca cu vopselurile e in toi.

Per ansamblu, vorbim de circa 3 kilometri de Bucuresti. Iar din ce relateaza Instagram-ul, George, primul banking inteligent, cu o personalitate bine conturata - pasionat de design, de dinamica si infrumusetarea mediului urban si, in general, de lifestyle-ul orasului nostru Bucuresti - se afla in spatele acestor noi evolutii ale situatiei atmosferice din Pipera:

 

Se pare ca George vrea sa aduca Bucurestiul in lumea lui. Iar transformarea a 3 kilometri de oras intr-o mare galerie de arta stradala e cu siguranta un pas mare. In schimb, ideii ii mai trebuia ceva. De ce te-ai opri la arta statica cand ai optiunea artei vii?

Plus ca George e si un tip avangardist; il stim pasionat si de tot ce inseamna intersectia arta & design cu tehnologie & inovatie.

In consecinta, pe 6 august, cand am vazut ca are loc lansarea #GeorgeStreetArt, sirul celor 3 kilometri de arta stradale produse de Saddo, KITRA, Pisica Patrata, Ghica Popa, Sinboy, Ana Banica, Sebastian Pren, Bianca Dumitrascu, Alina Marinescu, Sorin Traistaru si Daniel Padure, va fi pregatit sa prinda viata, prin realitate augmentata, cu animatii curatoriate de One Night Gallery.

Asa ca, din informatiile de pana acum, nu putem decat sa intuim (cu bucurie) ca zona Pipera nu va mai fi la fel. Iar pana atunci, pentru curiosii de work-in-progress, revenim tot aici cu update-uri pe masura ce mai apar de printre stalpii podului Aurel Vlaicu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune



Branded


Related