Frumusețea pozelor pe care nu le place nimeni

Frumusețea pozelor pe care nu le place nimeni

Știți pozele acelea triste, care plâng în colțuri întunecate de Facebook sau Instagram și nu le place nimeni? Poate nici nu există, ar spune filosofii, dacă nu au măcar un like să le valideze prezența. De altfel, Instagram a anunțat recent că vrea să ascundă like-urile pentru ca utilizatorii să se poată concentra mai mult pe fotografii și nu pe popularitatea lor. A început să testeze această idee în Canada, în aprilie, și acum a extins experiementul fără like-uri în alte șase țări, scrie TechCrunch: Irlanda, Italia, Japonia, Brazilia, Australia și Noua Zeelandă. Previzibil sau nu, reacțiile de până acum sunt încurajatoare.

Tot pe această idee, Droga 5 și Kahlua au organizat expoziția Zero Likes Given, care celebrează frumusețea fotografiilor fără like-uri. De ce? Pentru că oamenii au devenit obsedați de like-uri în loc să își trăiască viața, au explicat ei. Și pentru că social media a devenit treptat ceva foarte serios și ar fi cazul ca oamenii să se mai destindă puțin. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related