[Înnoirea în industrie] Sfaturi pentru juniori de la Adriana Necula (Oxygen&Frank): Să aibă curajul de a fi ei indiferent de context

[Înnoirea în industrie] Sfaturi pentru juniori de la Adriana Necula (Oxygen&Frank): Să aibă curajul de a fi ei indiferent de context

Nu întârzia la primul tău interviu. Un lucru simplu în teorie, dar pe care Adriana Necula, Creative Director Oxygen&Frank, îl dă în continuare ca prim (și al doilea) sfat pentru cei care se gândesc să-și facă curaj pentru interviu.

Fiecare departament la care ai putea aplica în cadrul agenției vine cu specificul său, deci cu nevoile sale specifice dar, ceva ce le e comun tuturor în ochii Adrianei, e nevoia de oameni care își păstrează curajul de a rămâne ei însuși și care își cultivă răbdarea pentru a crește, în loc să pice pradă unor generalități de tipul „Nu am experiență în domeniu, așa că nici nu se vor uita la mine.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related