[Obsesii part-time] Alex Preda (Geometry) se joaca prin capul oamenilor

[Obsesii part-time] Alex Preda (Geometry) se joaca prin capul oamenilor

La propriu si la figurat. Caci publicitatea asta face: se joaca netulburat cu mintea si dorintele consumatorilor. Si apoi, Alex Preda, Account Manager Geometry, se joaca si cu parul lor. Punctul de intersectie este, pana la urma imaginea, in toate aspectele ei. De la brandul pe care il alegi, la coafura cu care iesi in lume. Declicul s-a intamplat cand mama lui, dupa o experienta de aproape 15 ani in publicitate, si-a pierdut job-ul.

Atunci a fost momentul in care am spus ca nu imi doresc niciodata sa ajung in acest punct si ca singura solutie era sa invat o meserie, o meserie universala care imi putea aduce painea oricand si in orice parte a lumii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated