[Obsesii part-time] Andrei Zabet (Cohn&Jansen JWT): Cel mai puțin respect îl am pentru oamenii care distrug, fac rău, poluează, ucid pești fără motiv, nu respectă pământul și apa

[Obsesii part-time] Andrei Zabet (Cohn&Jansen JWT): Cel mai puțin respect îl am pentru oamenii care distrug, fac rău, poluează, ucid pești fără motiv, nu respectă pământul și apa

Păi, chiar era cazul să avem și un pescar în seria noastră. Și iată-l pe Andrei Zabet, senior copywriter Cohn&Jansen JWT, care nu are doar povești pescărești, ci și fotografii să le dovedească. E o pasiune asemenea sentințelor ”pe viață”, spune el.

Contează foarte mult drumul, dar la fel de mult și destinația. Pot să bag bullshit că m-am autodescoperit, reinventat, că-s altul etc.

Lucrul de care sunt sigur este că pescuitul la răpitor m-a făcut să apreciez și să iubesc mai mult natura. Și, mai ales, m-a învățat să respect toate viețuitoarele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related