[Pe strada lui George] Oana Bogdan: Ideile vin repede odata ce te apuci de treaba. Te gandesti la un oras modern, plin de viata

[Pe strada lui George] Oana Bogdan: Ideile vin repede odata ce te apuci de treaba. Te gandesti la un oras modern, plin de viata

Oana Bogdan este artist plastic, a terminat Facultatea de Arte si Design din Cluj Napoca si are un doctorat în arte plastice și decorative. S-a inscris la Future Artists @ George Street Gallery pentru ca ii plac provocarile, descoperirile si lucrurile noi. Si ii plac competitiile: a propus deja trei lucrari in concurs. 

Ideile vin repede odata ce te apuci de treaba, te gandesti la un oras modern, cool, plin de viata. Ideile vin din viata de zi cu zi

Idei de orice fel, transformate in arta si culoare, asteapta cei patru stalpi de pe podul Aurel Vlaicu din zona Pipera, pentru a face parte din galeria #GeorgeStreetArt. Despre drumul ideilor Oanei Bogdan de la concept la fapta, puteti citi mai jos:

 

Competiția „Future Artists @ George Street Gallery”

Imi plac provocarile, sa descoper ceva nou, sa evoluez. Sincer, imi plac competitile. Am descoperit accidental aceasta competitie si mi-am spus: uite ceva nou si inedit, ceva interesant, trebuie sa particip si eu.

 

Motivatie

Tot timpul cand realizezi ceva nou e bine. Ce e mai frumos decat lumea sa vada lucrarea ta si sa spuna, imi place aceasta lucrare, ma inspira, ma atrag culorile, da, aceasta lucrare are ceva special. Acestea au fost impresile care m-au determinat sa ma inscriu.

 

Inspiratie

Ideile vin repede odata ce te apuci de treaba, te gandesti la un oras modern, cool, plin de viata. Acesta a fost punctul de pornire. Conceptul de baza e un oras care are multe de oferit turistilor si locuitorilor.

 

Etapele de creatie

Am mana formata, lucrez de la o varsta frageda, cateodata realizez schita in creion, apoi potrivesc culorile, stilul, combin, incerc si apoi, daca imi place, finisez lucrarea.

Mi-au atras atentia cuvintele, tech, music si city in jurul carora mi-am dezvoltat conceptul. Mi-au placut toate trei.

Obstacole nu pot spune ca am intampinat, poate putin in alegerea elementelor potrivite. Publicului sper sa-i placa simplitatea si mesajul transmis.

 

Arta stradala

Da, ma mai opresc, imi mai atrage atentia un design cool, cu elemente moderne si inovatoare. Arta de strada este destinata oamenilor, trecatorilor, le face ziua mai frumoasa, mai plina.

Are un anumit farmec. Arta are rolul de a cultiva si de a schimba opinii si conceptii, are un loc special, se integreaza in peisaj. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related