Artiștii și-au terminat lucrul pe strada lui George. Este rândul publicului si al juriului să aducă desenele în realitate

Artiștii și-au terminat lucrul pe strada lui George. Este rândul publicului si al juriului să aducă desenele în realitate

Ohoho, dar câte lucruri nu s-au întâmplat într-o lună și jumătate pe strada lui George, de când s-a dat startul competiției Future Artists @ George Street Gallery.
Forfotă. veselie, culoare, puțină nebunie, extratereștri, NASA, bicicliști, semne divine, mesaje sociale, întrebări despre lume și existență, vise comune pentru un București mai generos cu locuitorii săi, mai bun, așa cum ar trebui să fie.

Ieri s-a încheiat perioada înscrierilor și, o dată cu asta, și strădaniile artiștilor.

Peste 180 de lucrări au fost înscrise în concurs, fiecare cu versiunea sa despre felul în care ar putea fi transformat gri-ul orașului.

E rândul vostru.
Mergeți pe strada lui George, dacă nu ați făcut-o încă, priviți cu atenție și dați votul lucrărilor care credeți că merită să coboare din galeria imaginară și să ajungă în realitate, pe unul din cei patru stâlpi de pe podul Aurel Vlaicu din Pipera, care așteaptă să continue galeria #GeorgeStreetArt.

 

Votul

Dați o tură prin galeria posibilă a propunerilor.
Veți găsi acolo tot felul de versiuni ale Bucureștiului: un oraș al bicicliștilor, al visătorilor, al artiștilor îndrăzneți, al boemilor, al oamenilor liberi.

Desenele vor fi votate în două etape: votul publicului care se va încheia pe 29 septembrie, iar votul juriului va avea loc saptamana aceasta, intre 24 septembrie – 29 septembrie 2019.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 30 septembrie.

Votul publicului va influenta nota finala a fiecarui design in proportie de 30%.
Lucrarile trec pe mana juriului care se va pronunta pe fiecare lucrare cu o nota de la 1 la 10, in final feedbackul lor insumand 70% din nota finala. 

Apropo de juriu, acesta este format din Ana-Maria Ghiurca (Head of Digital Marketing & George Brand Manager, BCR), Georgiana Oltenescu (Head Marketing & Communication, Globalworth), Vio Dan (Art Director, One Night Gallery), Arpad Rezi (Co-creative director, Mainstage The Agency), Ramona Chirica (curatoarea artistilor @ George Street Gallery). 

Sfaturile, insight-urile și impresiile juriului au fost aproape de concurenți pe parcursul întregii competitii.
Alături de poveștile celor care s-au înscris în competiție. 
Au vorbit despre felul în care se îmblânzește inspirație și etapele creației, dar și despre puterea artei și posibilitățile de însuflețire a Bucureștiului.

 

Premii

Și acum să vorbim despre destinația acestui concurs. Bineînțeles, ceea ce contează e experiența călătoriei, iar galeria de stradă a Bucureștiului, imaginată de artiștii participanți la Future Artists @ George Street Gallery, o dovedește cu prisosință. 

Lucrarile castigatoare vor ramane afisate pe podul Aurel Vlaicu timp de un an si vor putea fi vazute de toti cei care trec prin zona, de la corporatisti, la exploratori ai orasului si turisti.

Pe langa expunere in cea mai mare galerie de arta stradala din Bucuresti, castigatorilor le sunt rezervate premii in valoare de peste 3.000 de euro

BCR si Globalworth vor premia cele mai bune 4 designuri reiesite in urma notelor juriului si, respectiv, feedbackul publicului cu 4 premii de cate 600 de euro.

Lucrarii de pe Locul I ii va reveni, pe langa bani, premiul cel mare, acordat de Globalworth: o invitatie la Art Basel Miami, o expozitie ampla internationala dedicata artei moderne si contemporane. Evenimentul se desfasoara in perioada 5-8 decembrie 2019, iar castigatorul va avea ca premiu invitatia, transportul si cazarea.

Mai aveți 5 zile în care puteți vota lucrările pe care vreți să le vedeți pe podul Aurel Vlaicu:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune



Branded


Related