[Obsesii part-time] Alexandru Nedeianu: Era un pusti slabut, putin cam introvert, care a gasit alinarea in Comic Book-uri

[Obsesii part-time] Alexandru Nedeianu: Era un pusti slabut, putin cam introvert, care a gasit alinarea in Comic Book-uri

Pentru Alexandru Nedeianu, DTP Minio Studio, poveștile cu supereroi au constituit evadarea perfecta in copilarie: o lume in care totul e posibil, binele castiga mereu si marile puteri vine cu mari responsabilitati. Nu s-a indurat sa se desparta de aceste povesti, asa ca le-a luat cu el si in lumea oamenilor mari, cu job-uri si timp putin. A inceput sa colectioneze reviste, sa isi imagineze scenarii si sa deseneze povesti cu supereroi. 

Initial foloseam diverse forme ca machete. Imitam modul de creatie al fiecarei benzi desenate - de la impartirea paginii, pana la speech bubble. Totul am invatat singur: cu un pix, o foaie si milioane de idei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Minio Studio este o agentie decisa sa dezvolte campanii de comunicare curajoase si autentice. Iubim inovatia si tehnologia, pe care le vedem ca fiind doua componente ale vietii noastre de zi cu zi. Minio Studio... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Sectiune

DictionarBranded


Related