[Obsesii part-time] Alexandru Nedeianu: Era un pusti slabut, putin cam introvert, care a gasit alinarea in Comic Book-uri

[Obsesii part-time] Alexandru Nedeianu: Era un pusti slabut, putin cam introvert, care a gasit alinarea in Comic Book-uri

Pentru Alexandru Nedeianu, DTP Minio Studio, poveștile cu supereroi au constituit evadarea perfecta in copilarie: o lume in care totul e posibil, binele castiga mereu si marile puteri vine cu mari responsabilitati. Nu s-a indurat sa se desparta de aceste povesti, asa ca le-a luat cu el si in lumea oamenilor mari, cu job-uri si timp putin. A inceput sa colectioneze reviste, sa isi imagineze scenarii si sa deseneze povesti cu supereroi. 

Initial foloseam diverse forme ca machete. Imitam modul de creatie al fiecarei benzi desenate - de la impartirea paginii, pana la speech bubble. Totul am invatat singur: cu un pix, o foaie si milioane de idei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Sectiune



Branded


Related