[Obsesii part-time] Max Amza (Minio), meșter în războaie stelare și nu numai

[Obsesii part-time] Max Amza (Minio), meșter în războaie stelare și nu numai

Meșter de noapte, pentru că ziua și-o petrece meșterind în DTP, la Minio Studio. Până a ajunge la Minio, Max Amza a trecut prin multe și felurite locuri de muncă: de la un depozit de medicamente la o linie de asamblat televizoare, vânzări, agent imobiliar, mica și marea publicitate la Evenimentul Zilei, editura Egmont, Draftfcb, Mercury360. Și după toate aceste plimbări prin realități diferite, acum 4 ani a mai descoperit un univers. 

Această pasiune mă relaxează, mă scoate din mediul virtual și mă aduce la masa de lucru unde dau naștere diverselor armuri și propsuri văzute prin jocuri sau filme.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related