Ultimele zile de înscriere la trainingul de comunicare strategică susținut de experți britanici

Ultimele zile de înscriere la trainingul de comunicare strategică susținut de experți britanici

Cea de-a șasea ediție a programul avansat de comunicare, Strategic Communication Training, realizat în parteneriat cu International School of Communication din Marea Britanie va avea loc la București în perioada 18 – 21 septembrie. Profesioniștii în domeniul comunicării care vor să își îmbunătățească noțiunile despre realizarea și implementarea unei strategii eficiente pot profita de ultime zile de înscriere. Programul cuprinde patru cursuri, cu durata de o zi fiecare, susținute de un trainer cu experiență de peste 25 de ani în comunicare, Kelly Freeman. 

Trainingurile sunt structurate pentru a le oferi participanților toate informațiile necesare pentru a concepe o strategie pe care să o poate implementa imediat în companiile în care activează. Mai mult decât un curs clasic, trainerul devine consultatul participanților pentru o zi, astfel încât la final, fiecare va primi soluții personalizate pentru compania sa.

Această ediție aduce o noutate absolută pe piața de training din România, un curs dedicat comunicării strategice pentru lideri: Advanced Strategic Communication Skills for Senior Leaders. Trainingul este programat pentru 18 septembrie și își propune să rezolve  problemele cu care se confruntă managerii în implementarea unor strategii organizaționale, furnizând exemple de leadership modern.

Cea de-a doua zi a programului este dedicate cursului de  Internal Communications. Trainingul a fost create special pentru a răspunde noilor nevoi de formare profesională a persoanelor care activează în companii multinaționale în departamentele de HR, PR și Marketing, precum și directorilor și leaderilor din firme.

Cursul de Advanced communications and PR Strategy este programat în a treia zi, pe 20 septembrie. În cadrul trainingului, expertul Kelly Freeman abordează teme precum: planificarea strategică pe termen lung, corelarea comunicării la obiectivele de business, identificarea audienței și segmentarea eficientă a acesteia, comunicarea digitala, lucrul cu influencerii și stabilirea unui buget.

Cursul de Writing for social media and web, programat pentru 21 septembrie, este destinat comunicatorilor şi creatorilor de conţinut online de toate tipurile. Trainingul acoperă detaliile privind crearea de conţinut pentru website, bloguri, social media şi multe alte platforme online.
Cursurile sunt susținute de Kelly Freeman, expert internațional în comunicare, cu peste 25 de. experiență. Kelly, a implementat proiecte de comunicare și a dezvoltat strategii de comunicare la nivel global pentru companii și ONG-uri.

La finalul trainingurilor participanții primesc o diplomă recunoscută internațional și suport de curs în format electronic. ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituție a Guvernului Britanic responsabilă cu acordarea de calificări companiilor de training. BAC realizează inspecții de calitate și audituri anual.

La edițiile anterioare au participat specialiști în comunicare și marketing din cadrul companiilor multinaționale precum Orange, Ikea, Telekom, Apa Nova, Nordic Import Export CO, Honeywell și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related