La bine și la greu alături de ferăstrăul tău

La bine și la greu alături de ferăstrăul tău

Stați așa. În primul rând, vai ce cântec! În al doilea rând, cine din noi n-are un obiect pe care îl ține aproape de suflet?! Unii își botează mașina, cineva nu se poate despărți de telefonul său mobil, alții nu pot lăsa din mână o carte, chiar dacă a citit-o de zeci de ori.

Hai că trăim într-o democrație și avem felurite libertăți. Unde scrie că nu mă pot căsători cu un ferăstrău? Ceea ce nu-i interzis, este permis. Poate că nu după acest principiu s-a condus agenția de creație HEIMAT din Berlin, atunci când a făcut spotul pentru HORNBACH, dar cu siguranță ei știu că în publicitate e posibil orice. De-ar lucra așa peste tot…

Apoi, da. Roiește dragostea la HORNBACH. Nu le înțelegeam metaforele pe Facebook că diminețile se rămâne singur(ă) cu proiectul drag. Dar acum e clar. Trebuie să te culci cu uneltele, ca tot cu ele să te trezești și să faci acel proiect mâncător de nervi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related