Tefal Resource - Tu reciclezi, noi te răsplătim

Tefal Resource - Tu reciclezi, noi te răsplătim

Când excelența în inovație și sustenabilitatea se întâlnesc, ia naștere o inițiativă eco-friendly pentru un mediu înconjurător protejat. Tefal Resource este gama de vase pentru gătit fabricată 100% din aluminiu reciclat.

Tefal realizează constat demersuri prin care susține grija pentru păstrarea resurselor planetei. Brandul respectă și încurajează dezvoltarea produselor reciclabile, cu rezistență în timp, nutriția echilibrată și consumul responsabil. Implicat activ în proiecte ecologice și de CSR, acesta punctează cu o amplă campanie de reciclare.

 

"Obiectivul nostru este să transmitem mesaje cu impact pozitiv generației viitoare. Încurajăm reciclarea, susținem inovația și, alături de partenerii noștri, oferim consumatorilor produse durabile. Prin cea mai nouă campanie, aducem în prim plan vasele pentru gătit din gama Tefal Resource, realizate din aluminiu 100% reciclat. Până pe 30 octombrie, oricine vine cu tigaia veche în hypermarketurile Carrefour, primește un discount de 50% la achiziția oricărui produs din gama Tefal Resource", declară Gabriela Velicu (Category & Trade Marketing Manager, Groupe SEB România).

 

Fabricate în Franța, din aluminiu 100% reciclat, vasele nu conțin compuși toxici PFOA. Învelișul antiaderent Titanium Pro conferă rezistență sporită la zgârieturi, astfel, produsele din gama Tefal Resource garantează aceleași rezultate precum cele confecționate din aluminiu clasic.

Mixul de comunicare are o abordare integrată și include cele mai importante tool-uri ATL și BTL (PR, TV, web, social media, radio și in-store).

Realizat în România, spot-ul TV poartă semnătura lui Dodo Mesaros – scenariu și regie - și va fi difuzat începând cu data de 9 octombrie. Cadrele au fost obținute cu echipament ultra performant - Bolt Robot și Phantom Flex 4k, ce surprind până la 1000 FPS și care excelează prin calitatea imaginilor.

 

Echipa care a contribuit la realizarea campaniei de comunicare:

Client - Groupe Seb Romania: Gabriela Velicu, Category & Trade Marketing Manager, Alina Cuzmin – Digital Manager, Cristina Puiu – Trade Marketing Assistant, Anca Grăjdan – Trade Marketing Assistant.

Agenţie - Pure Media Solutions

Scenariu și regie - Dodo Mesaros

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related