Today Advertising cauta un #SuperErouToday alaturi de care sa salveze lumea de cadourile naspa

Today Advertising cauta un #SuperErouToday alaturi de care sa salveze lumea de cadourile naspa

Iti propunem un exercitiu...

Aminteste-ti cel mai plictisitor cadou (promotional) pe care l-ai primit vreodata. Un cadou care ti-a fost oferit la vreo conferinta ori pe care l-ai primit de la un angajator.

Sa fie pixul imprimat care zgaria foaia mai mult decat scria? Sau sapca mesajul publicitar pe care l-ai fi vazut si de pe Luna? :) Ori poate tricoul marimea XXL in care incapeai tu si inca doi colegi?

Daca ai primit cel putin un cadou “naspa” pe la evenimentele la care mergi sau de la colaboratorii tai, atunci stii exact despre ce e vorba in articolul asta.

Industria cadourilor naspa e o chestie reala de care Today Advertising, agentie care face campanii cu produse promotionale de peste 11 ani, o stie prea bine. Agentia vrea sa puna punct obiceiului prin care ambele tabere (antreprenori si agenti) aleg variantele safe ca pret pentru cadourile promotionale, refuzand din start sa exploreze piata si creand astfel un deserviciu clientului final.

Lumea e plina deja de cadouri plictisitoare..naspa de-a dreptul. Si oamenii s-au saturat de ele. Iata doar cateva dovezi despre ce cred romanii despre darurile neinspirate primite de la diverse companii sau de la angajatorii lor:

Nici nu mai conteaza cum ajung cadourile astea sa ne invadeze casele, birourile sau cum sfarsesc inevitabil la tomberon. Ca sunt de vina bugetele mici, lipsa inspiratiei sau goana dupa preturi mici...toate la un loc? Nu e relevant.

Ce conteaza cu adevarat e ca fiecare dintre noi, a primit cel putin o data in viata un cadou pe care l-a trimis direct la cosul de gunoi.

 

Sau poate ai fost in tabara cealalta...

Poate ca ti s-a intamplat sa oferi lucruri pe care ceilalti nu le-au folosit. Sa cheltuiesti banii de publicitate si in continuare sa nu vina comenzi. Iar asta se intampla nu pentru ca promotionalele nu ar avea efect. Din contra cele mai noi studii ale Promotional Products Association International (PPAI) si Advertising Specialty Institute (ASI) arata ca:

  • 8 din 10 persoane o sa foloseasca un material promotional in decursul unui an
  • 85% dintre persoanele care au primit un promotional vor ajunge sa lucreze sau sa cumpere de la firma respectiva
  • 89% dintre persoane isi amintesc numele firmei de la care au primit materialul promotional

 

Deci unde e problema?

Poate ca spunem prea des “Nu se poate”...
Companiile spun: Nu se poate sa depasim bugetul asta...
Agentia spune: Nu se poate sa ai WOW la banii astia...
Oamenii care primesc promotionalele: Nu se poate sa primesc iar asta...

Asa ca uite ce propune Today Advertising: ca sa se schimbe ceva, e nevoie sa ne schimbam noi. E nevoie sa fim sinceri si sa nu mai cautam scuze.

Industria de cadouri promotionale are nevoie de schimbare. Are nevoie de propria echipa de Super Eroi care sa puna lucrurile in ordine. Sa alunge monotonia si sa aduca WOW-ul in campaniile de promovare.

Invitatia celor de la Today Advertising este sa te alaturi echipei lor de Super Eroi ca impreuna sa #SalvamLumeaDeCadourileNaspa

 

O platforma la cheie care sa te ajute in misiunea ta

In noua misiune avem nevoie de fiecare avantaj. Tocmai de accea Today Advertising a lansat noua platforma online, locul unde o sa gasesti cadouri promotionale care te fac sa spui WOW.

Pe noul todayadvertising.ro ai acces la:

  • cataloage unice in piata (pe care nu le gasesti in alta parte) cu promotionale WOW
  • pretul si termenul de livrare in timp real, ca sa stii cat te costa campania ta
  • filtre utile de cautare, ca sa alegi repede, fara sa pierzi timp
  • personalizarea in atelierul Today Advertising, sub indrumarea specialistilor, ca sa fii sigur de rezultat
  • o platforma “la cheie”, daca esti revanzator, pe care sa iti generezi ofertele cu numele si sigla ta.

In plus, doar acum ai 20% discount la prima comanda si imprimare gratuita. Creeaza-ti contul tau pe todayadvertising.ro si apoi urmeaza pasii indicati. Simplu, ca buna ziua.

Iar daca ai propria poveste despre cadourile naspa, o poti scrie aici si ai sansa sa castigi un Super Rucsac antifurt cu Incarcare Solara.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related