Mind Treat Studios lanseaza cel mai nou serviciu digital pentru branduri: Social WOW

Mind Treat Studios lanseaza cel mai nou serviciu digital pentru branduri: Social WOW

Brandurile care se aventureaza in teritorii noi de promovare sunt cele care raman in mintea publicului pe termen lung.

Unul dintre succesele online ai ultimilor ani este Instagram Stories, in special printre utilizatorii tineri. Una dintre functionalitatile principale care au condus la aceasta popularitate au fost filtrele foto, o modalitate haioasa de a permite utilizatorilor sa isi modifice fotografiile prin suprapunerea unor animatii peste propriile imagini. Un mod extrem de simplu si de interesant pentru utilizatori de a surprinde atentia prietenilor.

In ultima vreme, mai multe branduri internationale faimoase au descoperit avantajele crearii de filtre de imagini personalizate, pentru a cultiva conexiunea si interesul in randul publicului lor. Atelierul digital Mind Treat Studios aduce experienta adunata prin crearea de social filters si o pune in slujba brandurilor locale care inteleg ca secretul pentru a-si intretine relevanta in era digitala este adoptarea noilor medii care le vor apropia de publicul lor.

 

O oportunitate mare de business pe Facebook, Instagram si Snapchat

Pentru branduri, acest mediu nou este deosebit de potrivit pentru a crea interes in jurul produselor si mesajului companiilor, deoarece utilizatorii trebuie sa dea Like sau Follow la pagina brandului pentru a putea avea acces la filtre in interfata camerei foto a aplicatiei.

Un avantaj in plus este ca retelele sociale incurajeaza activ raspandirea noilor filtre si, drept consecinta, popularizarea mesajului brandului. Cand utilizatorii isi trimit continut creat cu filtrul brandului, este foarte usor pentru destinatar sa incerce la randul sau filtrul. In aceste situatii, interactiunea cu brandul este mereu la distanta de un simplu buton 'Incearca si tu'.

"Filtrele sociale sunt un mediu nou si extrem de valoros, iar scopul nostru ca dezvoltatori a fost sa construim un serviciu perfect pentru branduri. Un serviciu care ofera brandurilor o metoda usoara de a intra pe terenul de joc si de a avea acces la aceste oportunitati de a atrage clienti, fani si utilizatori noi," declara Costin Dragomir (cofondatorul, Mind Treat Studios). "In special acel public tanar care evita mediile traditionale de comunicare pentru ca le considera plictisitoare si neinteresante."

 

Urechile de catelus sunt doar inceputul

In domeniul filtrelor digitale, creativitatea nu are granite. Noul serviciu Social Filters creat de Mind Treat Studios porneste intotdeauna de la adaptarea ideii creative la necesitatile de comunicare ale brandului. Analizam oportunitatile si mesajul brandului pentru a dezvolta un filtru potrivit perfect, care are puterea de a atrage si mentine atentia, si de a implica utilizatorii in universul brandului.

Ca urmare a proiectelor Social Wow dezvoltate anterior pentru branduri autohtone pe Facebook, Instagram si Snapchat, echipa Mind Treat Studios a adunat expertiza si bunele practici care au ajutat crearea unui serviciu robust, simplu de accesat si chiar distractiv. Brandurile care doresc sa profitate de oportunitatile oferite de acest instrument digital nou pot afla toate detaliile serviciului accesand socialwow.ro.

Mind Treat Studios este atelierul digital cu servicii complete care conecteaza brandurile cu tehnologia potrivita, pentru a identifica modalitati noi de promovare si de interactiune a acestora cu publicul larg. Este un studio specializat in experiente inovatoare si neconventionale pentru branduri romanesti si internationale. Proiectul a fost dezvoltat in intregime in-house, folosind experienta romaneasca si creatori romani care cred in munca inteligenta si folosesc expertiza ampla pentru a dezvolta proiecte pornind de la primul insight si pana la implementarea finala. O companie mereu in cautare de nou, dar care in acelasi timp respecta valoarea drumului cunoscut si dovedit. Toate acestea sunt componentele filosofiei care defineste esenta companiei: Digital everything.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related