OTP Bank România lansează serialul online „Primul ANtreprenoriat”

OTP Bank România lansează serialul online „Primul ANtreprenoriat”

OTP Bank România lansează, în premieră, mini-seria „Primul ANtreprenoriat”, un proiect marca Startup Hero. Aceasta prezintă poveștile inedite a patru antreprenori care vorbesc despre problemele întâmpinate în primul an de business, dar și despre soluțiile care i-au determinat să meargă mai departe. Indiferent de domeniul de activitate, întâmplările celor patru protagoniști, clienți ai băncii, sunt reale și prezintă situații neașteptate cu care aceștia s-au confruntat la început de antreprenoriat.

Startul seriei este dat de Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic și antreprenor, care povestește despre una dintre cele mai dificile situații cu care s-a confruntat în cariera sa, dar și despre cum a transformat o criză într-o oportunitate.

Startup Hero este un pachet oferit de OTP Bank România cu costuri zero, destinat celor care vor să pună bazele unui start-up sau sunt în primul an de activitate.

"Ne dorim să susținem ideile antreprenorilor și vrem să venim în sprijinul lor atât cu produse inovatoare, cât și cu o doză de inspirație. Cred că acest serial se va evidenția, în special, prin emoția reală pe care o transmit naratorii. Am urmărit să arătăm o perspectivă diferită, una în care oamenii cu voință extraordinară se autodepășesc și își transformă ideile de business în realitate. Întâmplările lor sunt foarte interesante fiindcă provin din arii diferite și prezintă povești din care avem cu toții ceva de învățat.", a declarat Alexandru Neagu (Director Direcţia IMM, în cadrul OTP Bank România).

 

Primul episod din mini-seria „Primul ANtreprenoriat” poate fi urmărit aici:

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

OTP Group aniversează anul acesta 70 de ani de activitate, în timp ce subsidiara din România marchează 15 ani de prezență de piața locală. Până astăzi, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic peste 18,5 milioane de clienți din 12 țări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related