Muzica e pentru toți! Global Records lansează piese din playlistul Unity Tracks din campania Coca-Cola, pe YouTube și în magazinele digitale

Muzica e pentru toți! Global Records lansează piese din playlistul Unity Tracks din campania Coca-Cola, pe YouTube și în magazinele digitale

După ce Coca Cola a lansat prima compilație de muzică disponibilă exclusiv pe sticle și doze, piese din playlistul Unity Tracks se lansează pe YouTube și în magazinele digitale.

5 artiști au înregistrat melodii special pentru această campanie, fiecare dintre ei având astfel ocazia să transmită în stilul propriu ce înseamnă pentru el muzica și cum sună, în versiunea sa, mesajul „muzica e pentru toți”. La scanarea etichetei cu aplicația Coca-Cola se putea asculta piesa fiecărui artist, iar la scanarea a două etichete un mashup între piesele interpretate de ei.

Artiștii implicați în campania din această vară sunt Irina Rimes, Vanotek, Guess Who, Mahala Rai Banda și Adrian Despot, fiecare reprezentând 5 genuri muzicale: pop, electro, hip-hop, balkan și rock.

Acum, piesele interpretate de Irina Rimes, Mahala Rai Banda și Vanotek în campania Coca-Cola din vara aceasta sunt lansate pe YouTube și în magazinele digitale în variantele originale și mashups.

Global Records este cea mai influentă casă de discuri independentă din România, care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Killa Fonic, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek și mulți alții. Global Records are colaborări cu artiști internaționali cum ar fi J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull și Reik și apariții importante în spoturi sau filme realizate peste hotare. Cu peste 300 de video-uri create, nenumărate piese pe primul loc în topurile muzicale din țară și din străinătate, peste 1800 de concerte și show-uri, Global Records este primul label independent de muzică din România reprezentat constant pe scenele internaționale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related