Ascultă-ți vocea interioară, spune Ellen

Ascultă-ți vocea interioară, spune Ellen

Ellen DeGeneres a vrut sa fie stand-up comedian. Insa, inainte sa reuseasca, a avut o multime de joburi - a  curatat scoici, a vopsit case, a vandut aspiratoare, a fost curier in instante, dar o voce ii spunea mereu ca trebuie sa faca ceva diferit. Era a sefului ei, care o tot concedia. Asta a fost una dintre glumele spuse de Ellen pe scena in 2012, cand a primit premiul Mark Twain pentru umor american. Dincolo de gluma, ea chiar simtea ca trebuie sa faca ceva diferit.

La fel a simtit si Joey, un bastinas pe care tribul l-a ales sa mearga, prin apa, pe cea mai apropiata insula ca sa aduca ananasi. Nefericitul le-a propus o alternativa viabila – ce-ar fi daca am face o pluta?, insa, n-a fost prea convingator. 10 metri in spatele lui, un monstru isi face simtita prezenta. Lui Joey ii tremura degetele pe sulita si insista, spunand ca va umple pluta cu ananasi, dar presiunea status-quo-ului il impinge catre un deznodamant tragic. Se pare ca monstruletii de apa realizati in 3D sunt la fel de periculosi ca cei reali si pot inghiti un Joey din prima. Macar s-a dus in uralele multimii. Urmatorul pe lista, Wayne.

Scena e surprinsa de undeva de sus, de o Ellen urcata deja pe culmile celebritatii, care stie ca e bine sa iti asculti vocea, cand iti spune sa faci ceva diferit. Asa cum, spune ea, procedeaza Spectrum Mobile. Spotul apartine agentiei Something Different.

Agentia a facut si un spot mai scurt, pe aceeasi tema:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related