O urmarire ca in filmele politiste. Aproape

O urmarire ca in filmele politiste. Aproape

Visezi de mic sa te faci politist pentru ca in filme, ei sunt eroi. Si te faci politist, dar stai la coada la gogosi. Vine ziua insa, cand primesti prin statie semnalmentele unei dube albastre suspecte, care se intampla sa treaca fix prin fata ta. De asta te-ai facut politist! Alergi repede la masina cu partenerul, pornesti motorul, pornesti girofarul si dai sa pleci in forta. Dar stai, trebuie sa iti reglezi scaunul mai intai. Hai! Il reglezi si… stai, trebuie reglat mai bine. Hai ca ii prindem, hai! Stii ceva? Mai bine te dai jos si il reglezi din spate. Asa, impinge-l. Dai, dai! Atat! Gata, urca la volan si hai! Ah, oglinzile. Regleaza si oglinzile. Stai putin, acum e prea in fata scaunul. Colegul mananca deja resemnat din gogosi. Pana la urma, de asta s-a facut politist...

In aceasta poveste nu ajungem sa cunoastem personajele negative, dar il stim pe cel pozitiv. Noua cheie de la Skoda, care retine setarile scanului in functie de sofer. Spotul Will & Chuck apartine Rosapark. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related