Frank semneaza ultima campanie pentru Skoda Octavia Tour, model care nu se va mai produce din toamna lui 2010

Dupa 12 ani in care a facut multi romani fericiti, Skoda a anuntat ca in toamna acestui an va opri productia unuia dintre cele mai longevive modele, Skoda Octavia Tour. Lansata pe piata internationala in 1996 si sosita in Romania doar doi ani mai tarziu, Skoda Octavia Tour isi va incheia, anul acesta, povestea ei de dragoste cu romanii si cu dealerii auto.

Cei de la agentia de comunicare Frank sunt alaturi de dealer, dar inteleg, in acelasi timp, ca este ultima sansa pentru cei care vor sa conduca o Skoda Octavia Tour noua. Tocmai de aceea, au creat o noua campanie de publicitate despre cat de greu este sa te desparti de aceasta masina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Saga Film

Una dintre cele mai importante companii romanesti de productie de reclame TV si film, cu o istorie de doua decenii: din 2000 pana in prezent, am produs peste 2000 de reclame si 15 filme de lung metraj sau scurt... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related