[Bilant 2019] Mugur Patrascu: Oamenii vor incepe sa inteleaga la ce sa se uite pentru a crede in autenticitatea unui om

[Bilant 2019] Mugur Patrascu: Oamenii vor incepe sa inteleaga la ce sa se uite pentru a crede in autenticitatea unui om

2019 nu a inceput tocmai bine, dar se termina deasupra asteptarilor pentru Mugur Patrascu, Founder Screen Native. Si orice an am rezuma, bilantul personal va depinde de contextul social, tara in care traim, planeta pe care locuim. Despre ele vorbeste si Mugur in randurile de mai jos. Despre echilibrul personal, planurile agentiei sub auspicii politice si economice volatile, Romania dupa 30 de ani de la Revolutie, ce inseamna libertatea in 2019, ce inseamna sustenabilitatea. 

Libertatea incepe pentru mine in prezenta unor conditii igienice de a-mi face treaba. Sa functioneze transportul in comun, administratia, fiscalitatea sa fie decenta, relatiile cu clientii sa fie crescute pe baze normale si de incredere, altfel spus, sa acord mai mult timp realizarii produsului nostru si nu intretinerii conditiilor de realizare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related