[Producția Moldovei] Radu Boișteanu, TRIO Film Studio: Foarte multe companii nu înțeleg costurile reale și faptul că ceva calitativ costă

[Producția Moldovei] Radu Boișteanu, TRIO Film Studio: Foarte multe companii nu înțeleg costurile reale și faptul că ceva calitativ costă

Pe mulți ne irită reclamele care apar fără bun simț în mijlocul unui video tare interesant, care dau peste noi, atunci când citim o știre pe vreo platformă media sau când privim vreun film la TV. Și vine ea. Publicitatea. Multe zile ne-a mai mâncat în copilărie, atunci când ne uitam la desene animate. Dar nu se aplică acest adevăr și pentru spoturile cărora, cu mintea trează și de bunăvoie, le creștem vizualizările. 

De dragul lor am pornit să colindăm casele de producție din R. Moldova, ca să vedem cum arată culisele producției publicitare din Moldova. Dăm startul cu Radu Boișteanu, producător la TRIO Film Studio. Pe Radu l-a agățat această pasiune de când stătea cuminte (sau nu) pe băncile liceului. A urmat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, stagieri, proiecte și oameni noi, care îl apropiau tot mai mult de propriul său studio. Iar astăzi, cu o experiență de câteva zeci de clienți și spoturi filmate, Radu ne-a povestit cum se plămădesc spoturile publicitare în R. Moldova, de ce se ține cont, cum sună brief-urile, feedback-urile și ce fel de spoturi sunt pe gustul lui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Sectiune



Branded


Related