Hei, startup-uri, aveți două minute? Avem o zi pentru voi

Hei, startup-uri, aveți două minute? Avem o zi pentru voi

Dacă ar trebui să descrie clientului ideal într-un cuvânt, High Contrast ar zice startup. Echipe mici, pline de energie, entuziasm și idei, gata să producă schimbare sau să aducă inovație.

Motiv pentru care agenția a lansat proiectul extraday.ro, o campanie ce constă într-o zi de consultanță gratuită pentru business-urile la început de drum.

"Ne-am dat seama că avem o zi extra în Februarie 2020 și, ca de obicei, am transformat un insight într-o campanie. Am organizat un hackathon de weekend, iar 8 ore mai târziu aveam concept, research, vizualuri. Ne-am hotărât să transformăm ziua extra într-o zi de consultanță gratuită pentru cele mai tari cinci startup-uri care se înscriu pe extraday.ro.", Emilia Jercan (CEO High Contrast)

 

Cum participi?

Planul este simplu: startup-urile au la dispoziție două săptămâni să se înscrie pe extraday.ro, apoi agenția are cinci zile pentru analiză și selecție, apoi anunțăm cele 5 startup-uri câștigătoare.

Vineri, pe 28 februarie, trecem la treabă. Alocăm aproximativ două ore fiecărei discuții, timp în care venim cu idei despre cum putem îmbunătăți imaginea, prezența online, produsul, app-ul, comunicarea overall, în funcție de nevoia business-ului. La modul ideal, rămânem prieteni și ulterior implementăm ideile împreună.

 

De ce să participi?

Agenția are experiență în colaborarea cu startup-uri precum Frisbo - platforma de e-fulfillment evaluată la 6 milioane de euro, Mirro - produs Zitec de team management, Dora - un robot de recrutare prin Social Media ce schimbă complet procesul de recrutare, Sonik Pocket - startup din Scoția ce învață copiii cum să-și gestioneze bugetul, Mingo - platformă de practică și joacă pentru studenți sau MUSHIN, aplicație de music discovery.

 

High Contrast este o agenție de creație specializată în branding, UX/UI și identitate online. Echipa creează și crește branduri locale și internaționale în industrii precum artă și cultură, IT, HR, modă, ecommerce sau ONG-uri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related