[Ad List] Această specie ciudată care locuiește pe Terra

[Ad List] Această specie ciudată care locuiește pe Terra

Dacă un extraterestru din cine știe ce colț ascuns al Universului ar vedea reclamele de pe Terra la începutul lui martie, ar crede că pe planeta noastră locuiește o specie foarte ciudată. De 8 martie, brandurile au scuturat de praf motivaționalele și le-au dat drumul în lume. Femeile sunt minunate, indiferent de vârstă și de măsura de la pantof, femeile sunt fabuloase și puternice, uau, ele fac ce vor ele și chiar așa și ar trebui, femeile sunt adorabile cu micile lor capricii și curiozități, vai, ce frumoasă e lumea în care femeile există. 

Nouă ne-a plăcut cel mai mult spotul UN Women. Ar fi super dacă specia asta, în toată grația ei, ar avea aceleași drepturi cu ale bărbaților.

Nu avem doar spoturi cu femei în lista de azi. La capătul ei, un Robert Pattinson cu papion, un gnom de grădină călător și o animație din Japonia pentru Apple.

 

Erich & Kallmann, UN Women

 

Equal Pay Day, Czar and mortierbrigade

 

Knix

 

Lenovo - Equality Spell Check

 

Tombras, Orangetheory Fitness

 

BBDO, The National Union of Journalists of the Philippines (NUJP) and the Center for Media Freedom and Responsibility (CMFR), #StopTheSpread

 

BETC Sao Paulo, Hershey's

 

Everlast

 

Mindspace

 

ODD, F&F

 

Edelman, Singapore, Causes for Animals Singapore

 

Apple Japonia

 

Dior

 

Travelocity, Proof Advertising

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Sectiune



Branded


Related