Viralitatea marketingului experiential a luat-o razna

Viralitatea marketingului experiential a luat-o razna

Daca virusul este inca departe de noi ca indivizi, mai aproape este (azi) securitatea business-ului, a jobului. Oare cat va dura, oare ce efecte va atrage, cum am continuitate in business, ce alternative am? Sunt intrebari care preocupa mediul de afaceri si brandurile dincolo de aspectele igienice si sanatate individuala.

In timp ce vedem in jur cum cea mai mare temere este teama in sine, nu putem nega ca orice adunare de oameni poate favoriza raspandirea unui virus (oricarui). Efectul de domino cauzeaza numeroase anulari de actiuni, evenimente, amplificand teama la un alt nivel.
Interdictii de calatorie, chiar si sedinte interne limitate ca numar, proceduri de igiena si izolare, celebrul work from home, toate masuri indreptatite pentru siguranta noastra.

Cum poti totusi sa iti pastrezi audienta si sa mentii contactul cu consumatorii tai, sa traiesti si sa te bucuri de viata in conditii de siguranta, sa creezi brand awareness si sa recrutezi in continuare, sa generezi leaduri si sa livrezi customer experience, acum cand lumea evenimentelor si actiunilor publice este temporar limitata?

In cadrul MarcomHub, suntem specialisti in comunicare, in cele mai neconventionale forme, inclusiv in forme tactile sau vizibile.
De la activari de marketing pentru retail sau sediile partenerilor, branding de evenimente sau spatii, activari pentru marketing sau HR, tehnologie integrata in print, kituri creative pentru campanii si promotionale experientiale.

 

Dincolo de aceste servicii si produse iti propunem si alternative eficiente, virtuale sau fizice, minimizand interactiunile, dar maximizand impactul intr-un mod steril si sanitizat pentru experinte care sunt (optional) independente de prezenta ta.
Sigur ca primul impuls este sa te retragi in on-line, dar ia in considerare ca si celelalte branduri sau companii au acest prim impuls, astfel incat ai nevoie sa diferentiere.

 

Experientele VR sau AR (de la demo produs la trainig), senzori de prezenta, experiente livrate in biroul tau pentru workshop-uri interne sau la activari livrate direct la biroul partenerilor, exemplele pot continua. Desenam experienta pe obiectivele tale. Toate asistate de tehnologie, virale intr-un mod sanatos.

 

Provoca-ne cu intrebari despre experiente, iti vom oferi consultanta, vom concepe, executa si livra intr-un mod steril si curat... in cautarea returnului de altadata. Optimist vorbind, criza este un moment de inovatie si creativitate.
Pesimit e usor sa fii, poate oricine.

Hai sa vorbim de alternative!  ( [email protected] )
Ajutam brandurile si companiile sa se diferentieze.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marcom Hub

Marcom Hub este un showroom de tehnologie creat exclusiv pentru profesionistii din industriile creative si reprezinta o retea de experti care isi propun sa aduca domeniul Marketingului Experiential mai aproape de... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related