COnstantin + LOReta: Animatia a fost ca o scânteie. Lucrurile nu sunt mereu statornice și nici pixelii

COnstantin + LOReta: Animatia a fost ca o scânteie. Lucrurile nu sunt mereu statornice și nici pixelii

Munca lor vibrează a joc și joacă și fix din cauza asta e greu să îți rămână indiferentă. Poate suna naiv, așa cum și ideea unui joc de-a v-ați ascunselea sună pentru unele urechi. Pe când, pentru altele, funcționează ca usa unui dulap catre Narnia – Cine nu-i gata, îl iau cu lopata!

Când s-au întâlnit erau Constantin Cojocaru și Loreta Isac - Cojocaru, doi oameni din departamentul de grafică al MTV, fiecare folosind tot ce avea la îndemână pentru a se lăsa inspirat și a se cunoaște în moduri noi într-un context creativ. Între timp, după mai multe experimente de angajare și freelancing, au devenit CoLor, un studio-casă pentru un duo creativ care se joacă de-a ilustrația și animația, cu rezultate care îți clătesc ochii în calupul de reclame TV sau în scroll-ul de pe facebook. În doi stau conectați la scena internațională de grafică și se iau la joacă cu trendurile, dându-le forme noi prin stilul lor personal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related