Digi24 lansează „Oamenii dimineții” - primul proiect integrat TV-online

Digi24 lansează „Oamenii dimineții” - primul proiect integrat TV-online

Digi24 lansează, alături de EdițiaDeDimineață.ro, în premieră, primul proiect integrat TV-online: Oamenii dimineții. Începând cu 10 martie, în fiecare marți, de la ora 8:00, în cadrul Digimatinal, Ioana Ciurlea ni-i arată pe oamenii pe care îi admirăm așa cum nici ei nu știu că sunt. Sunt oameni pe care îi vedem la televizor, care ne dau exemple personale din ceea ce fac în viața de zi cu zi.

Jurnalista Digi24 va sta față în față cu actori, muzicieni, oameni de afaceri, medici, activiști în primul proiect integrat televiziune-online. Materialele vor fi văzute atât în cadrul emisiunii Digi24, cât și pe site-ul digi24.ro, dar și pe pagina de Facebook Digi24 și pe canalul de Youtube dedicat proiectului. ”Oamenii dimineții” este un proiect comun Digi24 și EdițiaDeDimineață.ro.

Primul invitat la „Oamenii dimineții” este Melania Medeleanu, care va vorbi despre cum copilul ei a venit ca o minune în viața ei, atunci când nu se mai aștepta. Printre subiectele atinse în interviu se numără și dezvoluiri despre care este cea mai mare teamă a sa, cum gestionează situațiile dramatice și faptul că mulți copii pe care îi îngrijește își pierd viața, dar și de ce urmează să așeze 2.200 de scaune pe străzile din București.

"Cea mai frumoasă parte a meseriei mele e că întâlnesc şi cunosc oameni, aşa că "Oamenii Dimineţii" e un proiect care îmi bucură sufletul. Sunt foarte entuziasmată şi de felul în care este filmat acest proiect, pentru că imaginea alb negru ne lasă să îi vedem pe oameni dincolo de detaliile care, uneori, ne fură privirea. Am o listă lungă şi frumoasă de oameni pe care îi voi intervieva şi abia aştept să îi cunoaştem împreună.", spune Ioana Ciurlea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related