Pentru branduri: Ce să nu faci pe vremuri de pandemie

Pentru branduri: Ce să nu faci pe vremuri de pandemie

E zgomot mare zilele acestea în media, pe whatsapp și orice canal de comunicare: toată lumea spune tot ce îi trece prin minte - conspirații, frici, ghiduri de supraviețuire, iar vâltoarea informației e copleșitoare. Companiile au și ele partea lor importantă de responsabilitate: majoritatea au comunicat clar și simplu. Am strâns deja un glosar, de la bănci și supermarket, la săpun și ciocolată. Unele ies din rând, însă, și arată că, iată, nici pe vremea epidemiei nu ești scutit greșelii și porumbei eliberați în social media. Vel Pitar capitalizează frica, iar Nissa lansează măști estetice. 

 

Garantat fără virus, de la Vel Pitar

Cei de la Vel Pitar s-au gândit că ar fi optim, în aceste vremuri de angoasă socială și devalizat rafturile cu spirt și hârtie igienică, să comunice cu un spot în care arată că pâinea lor nu este atinsă de nicio mână și, deci, nici de virus. Spotul care profita de pandemie nu mai este de găsit nici pe Facebook, nici pe Youtube. A rămas doar o captură de început:

Și reacțiile.

Times New Roman le-a dedicat un articol:

 

 

Ce ar fi moda fără epidemie

Nissa a scos o mască la modă. Nu te protejează de virus, dar arăți sexy:

Aceasta este o masca cu design modern din dantela. Mod de utilizare: masca se poarta cu dantela in exterior, cu bărbia, gura şi nasul acoperite, cu părţile laterale ale măştii cât mai bine lipite de obraji

Atenţie !!!! Acest produs nu înlocuieşte o masca medicală cu filtre speciale integrate! Aceasta nu este un dispozitiv medical! 

 

Nu chiar categoria Vel Pitar și Nissa, dar pe aproape, o promoție de la laboratorul de sarmale:

 

Compensăm, însă, și cu un așa DA de la Lidl:

Da, nu s-a înmânat un ghid de comuncat etic pe vremea pandemiei, alături de cel de cum ne spălăm pe mâini, dar bunul simț ne-ar putea ghida înainte.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related