Aplicația de pontaj & HR, iFlow adaptată pentru munca de acasă

Aplicația de pontaj & HR, iFlow adaptată pentru munca de acasă

Nu ne-am gândit niciodată că o să ajungem să trăim aceste vremuri și totuși, inevitabilul s-a produs.
Munca de acasă a ajuns să fie o normalitate, chiar și pentru companiile care nu au luat în considerare acest lucru vreodată.

Echipa aplicației de pontaj & HR, iFlow a muncit intens la dezvoltarea aplicației pentru cei care muncesc de acasă.
Peste 40% dintre companiile care utilizează iFlow lucrează acum de acasă și s-au bucurat de toate funcționalitățile adăugate.

"Ideea dezvoltării aplicației de pontaj a pornit de la faptul că aveam nevoie de o soluție care să ne ajute să păstrăm evidența timpului muncit de către angajații noștri. După lansarea aplicației am început o ușoară transformare, în funcție de feedback-ul primit de la clienți. Așa s-a întâmplat și acum, aveam nevoie de o soluție de înregistrare a timpului muncit de acasă și de posibilitatea de a păstra toate documentele HR în online.
Așadar, ne-am apucat de lucru și am dezvoltat câteva soluții pentru a ajuta companiile care muncesc de acasă. Este bine de precizat că aplicația noastră nu monitorizează ce fac angajații cât timp sunt la biroul de acasă, ci doar înregistrează orele de muncă ale acestora. Majoritatea companiilor permit angajaților să aibă un program de lucru flexibil, atunci când muncesc de la domiciliu. iFlow vine în ajutorul acestora prin înregistrarea ușoară a orelor muncite zilnic.", a declarat Radu Oprea (CEO, iFlow).

 

 

Pe lângă înregistrarea timpului de muncă, companiile se pot bucura de o serie de rapoarte HR, precum și cereri și adeverințe completate automat în aplicație. iFlow oferă și posibilitatea de urcare a documentelor direct în aplicație și stocarea acestora în Cloud, cum ar fi certificatul pentru concediul medical sau orice alt tip de document.

"Suntem foarte fericiți pentru faptul că, deși trăim vremurile pe care le trăim, aplicația noastră a stârnit și mai mult interesul firmelor românești. Numărul clienților aplicației iFlow s-a dublat în această perioadă, ceea ce ne bucură, deoarece companiile devin tot mai conștiente de nevoia digitalizării afacerii. Suntem pregătiți și ne investim 100% în acest proiect încă de la început.
Cea mai mare mulțumire pentru noi este faptul că putem ajuta oamenii să-și câștige timpul înapoi, îi putem ajuta să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru succesul afacerii. Și pentru a veni în sprijinul clienților, am oferit gratuitate în aplicație tuturor firmelor care au fost nevoite să oprească activitatea temporar. Ne dorim ca toată lumea să treacă cu bine peste această perioadă și să învățăm cu toții ceva din tot ceea ce se întâmplă!", povestește Elisa Sălcudean (Sales Executive, iFlow).

Înregistrează-te acum! iFlow poate fi testată gratuit timp de 30 de zile, iar pentru companiile care au sub 9 angajați, rămâne gratuită și după această perioadă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related