Infinit Agency continuă seria FridayLive@Five, următoarea ediție având loc vinerea aceasta la ora 17:00

Infinit Agency continuă seria FridayLive@Five, următoarea ediție având loc vinerea aceasta la ora 17:00

Alex Cernătescu, CEO Stefanini Infinit, și Matei Curtașu, Global Creative Director, găzduiesc a treia ediție FridayLive@Five care va avea loc live, vineri, 8 mai, ora 17:00.

FridayLive@Five este o sesiune de business talks online, care își propune generarea de soluții pentru antreprenorii locali și a genera discuții între aceștia și experți de top.

Aceștia pot intra live pentru a-și împărtăși povestea și pentru a primi sfaturi, idei și pentru a co-crea soluții alături de gazdele emisiunii și invitații lor.

Pentru înscriere și preselecție se trimite un email al [email protected]. Se adresează și cereri de la antreprenori care nu au cum să intre live sau nu doresc – scopul emisiunii este să ajute cât mai mult.

În fiecare săptămână, Alex și Matei vor avea un invitat special care va participa cu sfaturi și idei alături de ei.

De data aceasta invitatul special este Sebastian Olar, Creative Partner - Circles Colab.

FridayLive@Five face parte din proiectul www.stayathometv.com , realizat de Infinit Agency (Stefanini Infinit), împreună cu parteneri precum Business Days și Cosmopolis.

Nu uita să te înregistrezi pe crowdcast.io/e/FridayLive@Five8Mai2020 pentru a participa LIVE la event sau urmărește-l direct pe Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related