Acasă la Qreatori: 7 ilustratori români ne deschid ușile caselor lor printr-o serie de ilustrații care ne colorează viața digitală

Acasă la Qreatori: 7 ilustratori români ne deschid ușile caselor lor printr-o serie de ilustrații care ne colorează viața digitală

Una dintre cele mai mari provocări ale acestei perioade a fost reinventarea digitală a spațiilor, atât a celor publice, cât și celor personale.

Qreator, locul menit să aducă oamenii împreună, care găzduia expoziții, concerte, conferințe și alte tipuri de evenimente din zona culturală, a reușit să se reinventeze în mediul digital prin evenimente transmise live pe pagina sa de Facebook în fiecare joi: concerte, spectacole de teatru sau discuții cu invitați speciali.

La începutul lunii mai, a fost demarat „Acasă la Qreatori”, un proiect ce include o serie de povești despre adaptarea la noile rigori de muncă și relaxare a șapte creativi români, maeștri în ilustrație.

Desenele pot fi descărcate de pe site-ul Qreator.

 


Universul personal al Ralucăi Băraru, redat prin ilustrația proprie.

Despre experiența pe perioada izolării, dar și despre ce a învățat din această perioadă, Raluca Băraru spunea într-un interviu acordat pe blogul Qreator:

"Frica și lipsa de informare corectă pot face ravagii mai mari ca orice virus. (…) Nu îmi place să gătesc. Dar deloc."

 

Fiecare incursiune, dezvăluită săptămânal pe site-ul Qreator, prezintă un artist și felul în care acesta s-a adaptat acestei perioade, recomandări, dar și rețeta proprie pentru menținerea creativității și motivației, ritualuri, modalități de evadare, dar și care este primul lucru pe care-l va face atunci când se vor relaxa restricțiile actuale.

Cei șapte artiști care au acceptat să fie în același timp invitați și gazde „Acasă la Qreatori” sunt: Yanna Zosmer, Illustrescu – alter egoul artistului Vlad Dumitrescu, Sasha Lazăr, Raluca Băraru, Livia Fălcaru, Alina Bohoru și Evelin Bundur. Fie că vrei să îți (re)decorezi casa, telefonul, tableta sau laptopul cu ele, desenele celor 7 ilustratori pot fi descărcate de aici, atât în format desktop, cât și în format mobile.

În perioada următoare, se vor mai regăsi pe site-ul Qreator recomandări de muzică, filme sau cărți, revelații sau secrete pentru a menține vie creativitatea în această perioadă, ritualuri și evadări virtuale, dar și motivația pentru elementele din ilustrația-cadou.
Mai mult, în fiecare joi, pagina de Facebook a Qreator găzduiește evenimente live, de la spectacole de teatru la concerte și discuții cu invitați speciali.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related