7 zile ale recunoștinței: un proiect Qreator by IQOS de final de an

7 zile ale recunoștinței: un proiect Qreator by IQOS de final de an

În 2020, am navigat cu toții printre sentimente și emoții, dar tocmai asta ne-a făcut mai puternici. Poate acum, la final de an, e timpul să ne oprim și să reflectăm. Să schimbăm încărcătura emoțională negativă în recunoștință pentru toate lucrurile care ne-au ajutat să ajungem azi aici.

Între Crăciun și Revelion, Qreator by IQOS și Kubis ne oferă proiectul „7 zile ale recunoștinței”, o serie video care aduce în prim plan emoția și o face cadou comunității Qreator by IQOS, dar și publicului larg, în semn de recunoștință pentru un an în care, în ciuda distanței, apropierea și sprijinul acordat mediului creativ au continuat să existe.

Timp de 7 zile, 7 artiști invitați vor crea o lucrare în stil personal, folosindu-și creativitatea pentru a-și exprima recunoștința și a-i da o formă palpabilă.

2020 a fost un an în care existența artelor performative – așa cum se manifestau până acum – a fost pusă sub semnul incertitudinii. Dar nu numai zona artistică a fost lovită puternic de efectele acestei pandemii: cu toții am trecut prin momente de neputință, tristețe și nesiguranță.

În același timp, tot noi am găsit alte modalități de a fi împreună, feluri diferite de a sprijini arta și soluții neașteptate prin care tot ce am construit până acum să continue. Iar acest proiect vine să onoreze toate aceste momente și să ne dea energie pentru un alt an, probabil și el atipic.Ana Maria Iana, Digital Lead Qreator by IQOS

Primele materiale au fost deja lansate, avându-i în prim-plan pe Doru Trăscău (liderul trupei The Mono Jacks) și Anghel Damian (actor):

Doru Trăscău:


https://fb.watch/2FGqRQL0mh/

 

Anghel Damian:

https://fb.watch/2FGlCwoKee/

„Dupa un an plin de incercari, dar in care am avut oameni minunati in jurul meu, acest proiect arata ceva ce am simtit tot anul: recunostinta, poate nespusa suficient de tare, pentru timpul petrecut impreuna, chiar si de la distanta.” – Andrei Detesan, Art Director Kubis

„Lucrând la acest proiect și povestind cu fiecare artist despre recunoștințele personale, am realizat că distanțarea socială ne-a făcut, de fapt, să fim mai uniți în spirit și mai empatici unii cu ceilalți. Acum, la final de an, prin acest proiect am realizat că sunt recunoscatoare acestui an greu deoarece am reușit să îmi depășesc câteva limite, să mă cunosc mai bine si să mă conectez mai mult cu persoanele dragi.” – Florina Simon, Account Manager Kubis

Pentru următorii 5 artiști, vă invităm pe pagina de Instagram Qreator by IQOS: îi veți întâlni pe Yanna Zosmer (ilustrator), Arcadie Rusu (coregraf), Bogdan Cazacincu (pictor și street artist), Medeea Marinescu (actriță) și, nu în ultimul rând, pe Alexandru Tomescu (violonist).

Voi v-ați gândit pentru ce sunteți recunoscători azi?

Echipa Qreator by IQOS:
Dragoș Bucurenci, Director Communications
Bogdan Jurge, Senior Communication Manager
Roxana Niculae, Qreator by IQOS Coordinator
Ana-Maria Iana, Digital Lead
Andra Tănăsie, Digital Executive

Echipa Kubis:
Maria Teodorof, Group Creative Director

Sandra Cristu, Copywriter
Andrei Deteșan, Art Director
Cristina Schițco, Group Account Director
Florina Simon, Account Manager
Sebastian Luba, Head of Social Media
Denisa Vlăduță, Social Media Manager
Ionuț Avădanei, Editor & Producător

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related