TrendIn: Join the House of Branding

TrendIn: Join the House of Branding

Un alt eveniment marca ASER este aici! Ajuns la cea de-a doua ediție, TrendIn se va desfășura anul acesta exclusiv în mediul online. Pe 27 și 28 mai, alătură-te și tu experienței în care vei descoperi tematicile de branding și influencer marketing, chiar de la specialiști ce activează în aceste domenii creative. 

 

Downstairs: Influencer & Branding

Alin Gramescu, Fondatorul European Heroes, îți va spune ce este un brand și te va pregăti pentru următorii pași din oportunitățile TrendIn. Speak, Lorena Buhnici, Otravă, Gabriela Atanasov, Oana Tache și mulți alții vor face sharing de experiențe cu tine, vei afla ce înseamnă de fapt să fii influencer și cum se realizează un brand. 

Fără alte introduceri, Smiley este gata să îți povestească totul despre afiliere de brand, dezvoltarea brandului propriu și viziunea sa despre brandul personal.

 

Upstairs: Corporate Branding                                              

Virgin Radio te provoacă la o discuție despre ce înseamnă brandingul în radio. Cristina Bâtlan, Fondatoarea Musette, îți va spune cum să creezi bazele unui brand reușit și care sunt cele mai importante elemente ale acestuia. Cât despre ce înseamnă rebrandingul, Raluca Kisescu, Brand Marketing Strategist, te așteaptă cu insights pentru realizarea strategiilor potrivite.

Ce mai aștepți? Înscrierile se fac online până pe 26 mai și rezervă-ți un loc în casa brandingului și a influencer marketingului. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related