SocialPedia 32: Despre Future of Instagram cu Robert Dumitru, Gabriela Atanasov, Alexandra Ciucanu şi Anca Dușe

SocialPedia 32: Despre Future of Instagram cu Robert Dumitru, Gabriela Atanasov, Alexandra Ciucanu şi Anca Dușe

"Future of Instagram" este tema ediției 32 a SocialPedia. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și are loc online, pe 16 noiembrie 2021, de la ora 18:30.

Speakerii acestei ediții, sponsored by LIDL România, sunt: Robert Dumitru - Head of Digital MTH Digital, Gabriela Atanasov - Artist & Content Creator, Alexandra Ciucanu, Trainer & Specialist în comunicare şi Anca Dușe - 360° Photographer & Marketing Specialist.

Instagram a ajuns la peste 1 miliard de utilizatori la nivel global în 2021, iar 71% dintre ei au sub 35 de ani. Un utilizator își petrece aproximativ 53 de minute pe zi în aplicație, iar 500 de milioane de conturi folosesc Instagram Stories în fiecare zi. În plus, Instagram poate genera de patru ori mai multe interacțiuni comparativ cu Facebook, conform Oberlo.

80% dintre utilizatori susțin că rețeaua socială i-a ajutat să ia decizia de a cumpăra un produs sau un serviciu. Instagram permite acum folosirea unui link în Stories pentru toți userii și adaugă opțiuni noi în mod constant. În plus, componenta video a devenit poate mai importantă ca cea foto, în special prin intermediul Reels.

În România existau peste 5 milioane de utilizatori în luna martie 2021, dintre care 34,7% în segmentul de vârstă 18-24 ani. De aceea, este extrem de important să vorbim despre cum ne poate ajuta Instagram în această perioadă, fie că suntem clienți, branduri, agenții sau creatori de conținut.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de speakerii noștri:

  • Cum pot integra brandurile Instagram în strategia lor de conținut.
  • Ce înseamnă să fii creator de conținut pe Instagram.
  • Care sunt previziunile pentru Instagram în următorii ani.
  • Cum faci conținut de calitate pe Instagram & Reels.
  • Cum îți creezi o comunitate.
  • Cum să creezi și să implementezi campanii de Ads pe Instagram.

"Foarte multe branduri din România folosesc Instagram pentru a-și promova produsele și serviciile. Și există din ce în ce mai mulți creatori de conținut care se simt confortabil doar pe această platformă. În plus, conținutul video a început să îl depășească în importanță pe cel foto, iar Instagram are planuri mari în zona de eCommerce. Este un subiect important, pe care ne dorim să-l dezbatem și să-l privim din cât mai multe perspective la SocialPedia 32.”, declară organizatorii evenimentului.

Înscrierile sunt gratuite.

Speakeri

ROBERT DUMITRU - Head of Digital MTH Digital
Robert Dumitru are o experiență de 4 ani în digital marketing și conduce o echipă de specialiști entuziaști ce îmbină creativitatea cu atingerea obiectivelor de marketing. Robert se ocupă de strategia și implementarea campaniilor de performance marketing (Google Ads, YouTube Ads, Facebook Ads), content marketing și strategii de social media pentru clienții MTH Digital.

ANCA DUȘE - 360° Photographer & Marketing Specialist
Anca Dușe are misiunea de a aduce un strop de culoare și frumos în viețile oamenilor. A absolvit Istoria și Teoria Artelor, lucrează în turism de 14 ani și din martie 2020 realizează “lumi în miniatură”, un concept fotografic născut din dorința de a compensa valul de negativ declanșat în pandemie.

GABRIELA ATANASOV - Artist & Content Creator
Gabriela Atanasov a fost cunoscută inițial sub pseudonimul moștenit de la blog, "Sweet Paprika". Acesta a devenit și a rămas acum un brand vestimentar. Gabriela este artist înainte să fie orice altceva, a învățat, i-au plăcut artele frumoase, acum creează acel conținut cultivat în 30 de ani. A absolvit Comunicare și Relații publice și are un master în Brand aManagement și Comunicare corporatistă. Spune că nu va muri până nu va termina și o facultate de Regie-Film. Momentan, combină arta vizuală cu muzica.

ALEXANDRA CIUCANU - Trainer & Specialist în comunicare
Alexandra este trainer și specialist în comunicare, cu o mare pasiune pentru tot ceea ce înseamnă lumea Instagram. Scrie pe blog din 2010 și tot de atunci a început să susțină și cursuri în corporații, iar acum, fiecare postare pe care o face pe Instagram e ca un mini-articol de blog.
Are un job full time în domeniul IT și de doi ani lucrează și pe cont propriu ca și content writer și consultant în comunicare online.
În ultimul an a creat peste 90 de reels, care însumează mai bine de 280.000 de vizualizări. Toată experiența cu această "vedetă" a momentului a adunat-o în primul curs de Reels Basics destinat antreprenorilor care vor să crească pe Instagram folosind acest format de postări.

Powered by LIDL Romania
Partener Media: Kiss FM
Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQads, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC
Locație: Online

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de digital din țară.

De aproape 14 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe sabinacornovac.ro și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Iulia Stănescu este digital communications consultant. Are un puternic background în jurnalism online și PR. Cu peste 13 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De doi ani de zile a început să lucreze pe cont propriu și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MTH Digital

At MTH Digital we love making things happen. But we also love 3 things: digital, logic and the big picture. We don’t believe digital strategy is about a “one size fits all” solution and we will... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related