Oana Tache se pregătește să joace prima ruleta rusească cu muzică techno

Oana Tache se pregătește să joace prima ruleta rusească cu muzică techno

Oana Tache e asociată mereu cu publicul tânăr, cu cele mai noi producții media, cu branduri internaționale, cu zona muzicală și evenimentele trending. Îi plac întrebările și răspunsurile, îi place să experimenteze și te ține în priză cu energia și efervescența ei, cu carisma și profesionalismul de care dă dovadă cu fiecare nouă provocare profesională.

Dacă ai fost vara asta la cel puțin un festival din România, nu se poate să nu te fi întâlnit cu ea.

Cu un background solid în media, Oana a făcut slalom printre proiecte din toate ariile de activitate: e VJ de 10 ani și a luat la întrebări peste 2.000 de artiști, ai văzut-o în emisiuni și seriale la ProTV, ai auzit-o ani de zile la DanceFM, a scris pentru Burda România și Cosmopolitan, are în portofoliu peste 50 de emisiuni ca realizator programe, iar în ultimii 10 ani MTV România a purtat amprenta ei atât pe sticlă, cât și în ceea ce privește strategia de marketing locală - e omul de creație, vocea MTV și Brand Manager-ul celui mai puternic brand dedicat tinerilor.

De 3 ani încoace, Oana Tache dezvoltă și produce proiecte de content în zona de digital atât pentru brand-uri premium, cât și pe plan personal. iVLOG, platforma video a trendsetter-ului Oana Tache este axată pe experiențe, interviuri cu artiști și influenceri, dar și evenimente pe plan local și international.  

Cei care o urmăresc știu că Oana este omul care aduce în fața publicului conținut de calitate, care dezbate subiecte actuale cu nume internționale, că este invitată în backstage-ul celor mai tari festivaluri și că recomandările ei sunt bazate pe criterii reale care stabilesc trend-ul sezoanelor viitoare.

În 2017, Oana Tache a început maratonul petrecerilor la Barcelona, cu renumitul festival Sónar.  A continuat în plan local cu Neversea, Electric Castle, Untold și Summer Well, unde a petrecut și a stat de vorbă cu nume mari atât din zona mainstream, cât și artiști underground: Hurts, Armin van Buuren, Dimitri Vegas, Tinie Tempah, Sohn, Alan Walker, Slaves, Lost Frequencies, Sam Feldt, și Atari Teenage Riot si altii. Ce urmează?

Oana Tache se pregătește să dea startul distracției pentru toamnă și ia cu asalt primul show de ruletă rusească cu muzică techno!

„Romania devine încet-încet una dintre destinațiile preferate de distracție ale europenilor și nu numai. Anul acesta am stat de vorbă cu petrecăreți din Anglia, Germania, Albania, Croația, Spania, Italia, Norvegia, Serbia, ba chiar și din China, Australia sau SUA. E clar că suntem pe un trend ascendent din punct de vedere public internațional.

În ultimii 10 ani, m-am plimbat pe la toate evenimentele și festivalurile mari, de la Ibiza la Tomorrowland și pot să spun că în 2017, organizatorii de la noi s-au aliniat tendințelor de afară. Mă bucur să mă aflu în mijlocul evenimentelor, mă simt onorată să fiu omul de legătură dintre artiști și public și să am ocazia să promovez concepte cool și inovatoare”, a declarat Oana Tache, vlogger-ul oficial al celui mai nou concept de party, primul joc de ruletă rusească cu muzică techno: Russian Roulette.  

Dedicat pasionaților de muzică electronică, Russian Roulette, care va avea loc pe 23 septembrie, la Arenele Romane, îl readuce pe legendarul Umek în România, dar și alți patru DJ internaționali în premieră –  Prok & Fitch (UK), Adrian Hour (Argentina), David Keno (Elveția), David Herrero (Spania) si promite sa fie o experienta de neuitat pentru români fiind primul eveniment care oferă publicului său șansa de a decide modul în care se va desfășura întreaga seară.

„Cred că suntem din nou în fața inovației și asta pentru că evenimentele se îndreaptă către un nou nivel de interactivitate cu publicul. La Russian Roulette, publicul va avea ocazia să hotărască direcția în care se va desfășura seara, va putea să schimbe playlistul dintr-o singură apăsare pe un buton. Iar eu mă pregătesc să dau invitații, să transmit în real time atmosfera de la eveniment și să îi iau la întrebări într-o nouă tură de interviuri exclusive #iVLOG pe headliner-i. Toamna lui 2017 pare să schimbe tendințele în materie de party așa că stați cu ochii pe blog-ul meu și pe canalele mele de Facebook și Instagram, ca să aflați unde mai dansăm, ce mai e fresh și merită experimentat!”, a mai declarat Oana Tache.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related