Mastile care vorbesc pentru tine

Mastile care vorbesc pentru tine

Suntem cu 67% mai putin noi insine cand purtam o masca. Atat acopera din fata noastra acest nou accesoriu de protectie, pentru ca, nu-i asa, sanitar e noul vestimentar. 

Pana la urma, suntem ceea ce exprimam. Si avem o varietate infinita de expresii faciale, pe care le-am adunat de la homo sapiens incoace in inconstientul colectiv, si care puteau fi decriptate de oricine, oriunde in lume. Acum, prin faptul ca porti masca comunici ca respecti regulile autoritatilor si iti respecti propria sanatate si a celor din jur; si viceversa. Dar cam atat. 

In acest context, Friends TBWA a inceput un proiect de personalizare vizuala a mastilor, pentru a recupera si reinventa, macar secvential, o parte din normele de comunicare care facilitau interactiunea sociala si umana. #UnMaskYourVoice este o colectie gratuita de designuri de masti, care contin mesaje personalizate pentru diferite stari, intentii sau nevoi. Se adreseaza oamenilor aflati in contexte sociale precum parcuri, in trafic sau la shopping. De asemenea, iau in considerare si persoanele cu dizabilitati, pentru care masca poate inseamna o anulare totala a mijloacelor de comunicare.   

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related