Muzeul inspirației infinite. Când clasicii se întâlnesc cu gif-ul

Muzeul inspirației infinite. Când clasicii se întâlnesc cu gif-ul

 Lumea asta mare a internetului e tare frumoasă când vor oamenii ei. Cei care o creează, pe de o parte, și cei care aleg pe ce drumuri www călătoresc. Noi am ales azi un drum spre un muzeu special. Muzeul unde capodoperele au fost transformate prin joc, ironie, umor fin și gif-uri. Iar gif-urile astea duc mai departe povestea Mona Lisei și a urechii lui Van Gogh, a fetei cu cercel de perlă și a elefanților bizari născociți de Dali.

Ne-am gândit să deschidem niște ferestre clasice spre inspirație pentru participanții Uninterrupted GIF Festival by glo. Poate o vizită printre capodoperele transformate în gif-uri îi va ajuta să negocieze mai bine cu muzele lor, să găsească declicul creației sau să retușeze formele aproape finale, pentru a răspunde marii provocări digitale. Și când vor reuși să facă gif din artă și artă din gif, îi așteptăm să își înscrie propunerile AICI

Până atunci, istoria, internetul, imaginația și umorul își dau mâna în marele muzeu al inspirației, aflat în continuă schimbare și dezvoltare:

 

Leonardo da Vinci

 

 

Michelangelo

 

 

Picasso

 

Salvador Dalí

 

 

 

Frida Kahlo

 

Vermeer

 

 

Matisse

 

Rembrandt

 

 

Paul Cézanne

  

Joshua Reynolds

  

Rafał Olbiński

 

 

Perlrott-Csaba Vilmos

 

 René Magritte

  

 

 

 

Gustav Klimt

 

Jérôme Bosch

 

René Magritte

 

 

Edvard Munch

 

Vasili Kandinski

 

Claude Monet 

 

 Diego Velázquez

 

 

Grant Wood

 

 

Van Gogh

 

Jan van Eyck

 #Gif Art
Acum, că am procrastrinat istoric și elegant, e timpul pentru lucruri importante.
gif-ul acela “Forever Fresh” pe care oamenii să îl privească la nesfârșit și înscrie-l la Uninterrupted GIF Festival by glo.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related