Shaorma cu prea multe in ea

Shaorma cu prea multe in ea

Nu vorbim prea des despre spoturi facute cu ceva timp in urma, dar cand o facem, vorbim despre shaormeria lui Geru. L-am văzut și noi pe #CrazyCreatives și nu l-am mai uitat. 

George Geru face trap si are o shaormerie. Cumva, s-a gandit ca poate iesi o combinatie de aici. El fiind cel care prepara si serveste produsele, probabil ca a auzit de atatea ori  expresia ”shaorma cu de toate”, incat s-a luat prea in serios si a facut un spot cu de toate – un remix sub-cultural cu baietii de la bloc, ceva intre trap si manele.   

Ar fi fost un clip perfect penibil, daca nu s-ar fi legat si de pandemie, mai precis, daca nu ar fi avut antidotul pentru corona, sub forma de sos. Cum spuneam, spotul a fost postat acum 4 luni, problema e ca, inca este online. 

Altfel, in clipul sau, George subscrie egocentrismului din trap, pentru ca apare si musca des din produsele sale, ca si cum si-ar dovedi curajul, testand ”antidotul” pe el insusi, desi, curajul lui era de mult dovedit, inca de cand a inventat snibab-ul, ceva intre snitel si altceva. Clipul nu e neaparat filmat rau.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related